Мода и начин на живот

Белязана от приключението на GoT, Кит Харингтън е на лечение в специализиран център

Кит Харингтън, звездният актьор от поредицата „Игра на тронове“, в която той играе харизматичния герой на Джон Сноу в продължение на осем сезона, току -що бе приет в специализиран център в Кънектикът, за да се справи с „личните си проблеми“, вероятно свързани със стрес и прекомерна консумация на алкохол. Започнал преди няколко седмици и затова още преди излъчването на епилога на поредицата по HBO, този лек беше потвърден от обкръжението на актьора на сайта Variety: „Кит се възползва от този празен период в работата си, за да възстановете здравето в център, посветен на благосъстоянието и по този начин отстранете личните проблеми ”.

Кит Харингтън пожела да му се помогне в специализиран център, за да се лекуват неговите „лични проблеми“

Актьорът Кит Харингтън, който играе Джон Сноу в поредицата „Игра на тронове“, в момента е на лечение в специализиран център за лечение на лични проблеми, свързани със стреса и алкохола.

Тази информация отразява неотдавнашното издание на документалния филм „Последният часовник“, създаващ проследяване на снимките на финала на сезон 8 от поредицата „Игра на тронове“ и в който откриваме Кит Харингтън, много засегнат от близкия край на приключението което продължи близо десетилетие. Откъс от този филм бележи особено феновете, този, в който интерпретаторът на Джон Сноу взема под внимание последния сценарий, като по този начин научава, че неговият герой ще се превърне в убиец на леля и любовника си Даенерис (Емилия Кларк). Пасаж, който вече казва много за състоянието на духа на Кит Харингтън по онова време, което той самият коментира в популярното телевизионно шоу на Джими Фалън „Тази вечер шоуто“: „Някои елементи от сценария ме изненадаха и шокираха толкова много, че ме разплакаха“.

Ролята на Джон Сноу остави траен отпечатък върху Кит Харингтън

Кит Харингтън, известен още като Джон Сноу от поредицата „Игра на тронове“, реши да получи помощ срещу стреса в американски център, посветен на благосъстоянието

Катаклизъм за сега 32-годишния актьор, който предизвика у него необходимостта да започне терапия, както той довери, все още на Variety, воден от психологическо и емоционално състояние, което продължава да се влошава след появата на неговия герой, който става все по -централен в поредицата: „Това не беше много приятен период в живота ми (…) като много млади хора, аз се опитах да се убедя, че съм по -късметлия в света, когато станах много уязвим“.

Трейлър на “The Last Watch”, създаването на сезон 8 на Game Of Thrones

„Подобно на много млади хора, аз се опитвах да се убедя, че съм най -щастливият в света, когато станах много уязвим.“ Кит Харингтън

Откакто представи своя герой като Джон Сноу, Кит Харингтън разви психологическа уязвимост поради стреса, породен от успеха на поредицата „Игра на тронове“.

Приключението на Game of Thrones, което се превърна в най -популярната програма в света през последните години, следователно не остана без последствия за Кит Харингтън, който бързо премина от анонимен млад мъж в истинска икона на малкия екран за милиони фенове. Позиция в медиите, която стана „ужасяваща“ с нарастващото значение на неговия герой, дори го накара да се срине в края на много изтощителна последна снимка.

Вече силно одобрен от поредицата, откриването на окончателния сценарий на GoT беше шок за актьора, който стана уязвим

Документалният филм на Last Swatch показва, че Кит Харингтън е много разстроен от откриването на последния сценарий на неговия герой Джон Сноу