Мода и начин на живот

Чък Тейлър от Converse е готов за зимата

Докато лятото току -що каза своето безкрайно сбогуване, за да направи път за сезона толкова омразен, колкото се възхищава от някои, есента, цветовете му, сивото му, но преди всичко дъждът и заекващият студ. Сега е моментът за смяна на гардероба, лятно облекло, което си заслужава почивка след непрекъснато тримесечие, в полза на по-топли парчета с по-дълги краища. За да направите това, обувките не са пропуснати, ако искаме да преживеем следващите няколко месеца със спокойствие. Тук идва ревизираният Чък Тейлър.

Converse представя 2019 Chuck Taylor MC18

Converse представя своята зимна обувка Chuck Taylor MC18 за 2019 г.

Подобно на Adidas, който току -що пусна специално издание на своя известен и исторически Stan Smith, като ги украси с изолационна технология Gore-Tex, Converse също ускорява и преразглежда своите класики на Chuck Taylor All Star за втора поредна година по различни начини. Това има за цел да приспособи двойката, родена през 1917 г., до екскурзия извън пистата, както и до дъждовен ден в града..

Chuck Taylor 70 Bosey и кожената му горна част

Converse връща своя Chuck Taylor Bosey 70, зимната кожена версия на известния All Star

Ето как Chuck Taylor MC18 се появява отново тази година, след забележителен дебют през 2018 г. Лидер на тази зимна колекция от Converse, ботушът на глезена, направен от каучук, всъщност е повторна адаптация на Extreme Cold Weather Boot, военно-ориентирани обувки, проектирани от марката Boston през 50-те години.

Converse Chuck Bosey MC, наличен от 7 ноември

Зимната обувка Converse Chuck Taylor Bosey MC, достъпна от 7 ноември

Други актуализации на историческия каталог на Converse, Chuck 70 Bosey и Bosey MC, модели с кожена горна част, снабдени с подсилена защита на пръстите, проектирани от марката през 1940 г. Друг нов продукт, специално посветен на женската публика, Chuck Taylor All Star Lugged, с клинова подметка с подсилен захват, както и водоустойчива подплата Gore-Tex.

Chuck Taylor All Star Lugged и клиновата му подметка, реколта, но в унисон с времето

Converse пусна дамска Lugged клинова версия на техния Chuck Taylor All Star

Докато зимните модели Chuck 70 Bosey и All Star Lugged вече са налични на сайта Converse и от търговците на дребно, ще е необходимо да изчакате до 7 ноември, за да видите пристигането на новата версия на Chuck Taylor MC18 за 2019 г. и други Bosey MC.

Следете всички модни новини & Начинът на живот на Archzine News е включен Twitter.