Мода и начин на живот

Дисни обяви, че мама пропуснах римейка на самолет, отговаря Маколи Кълкин

Докато Disney +, бъдещата платформа за видео по заявка, посветена на каталога на американския гигант, трябва да види бял свят през следващия ноември, компанията с големи уши обявява, че иска да я украси със заглавия от 21st Century Fox, сега между ръцете си от миналата година Март, след изкупуване на 71 милиарда долара. За да направи това, Disney вече обмисля производството на много римейци, включително някои от култови филми като „Мама, която ми липсва самолета“, издадена през 1990 г. с Маколи Кълкин или „Нощ в музея“. Стратегия, съобщена от Боб Айгър, главен изпълнителен директор на Disney, на инвеститорите от групата: „Ние разглеждаме бъдещото използване на големия каталог от 21st Century Fox с цел допълнително разширяване на обхвата на съдържанието, предлагано на нашите платформи, за ново поколение в Disney + ”.

Disney анонсира предстоящия римейк на „Мама, която ми липсва самолета“

След обявяването на бъдещ римейк на „Мама пропуснах самолета“, Маколей Кълкин реагира в Twitter

Именно по време на същата тази телеконференция шефът на Disney обяви идеята за „преоткриване“ на коледния филм от 90 -те години, който оттогава се превърна в класика на жанра, Маман I пропуснах самолета, за новата услуга VOD. марката, Disney +, очаква се през месец ноември и бъдещ основен конкурент на Netflix.

Disney иска да използва каталога на 21st Century Fox за следващата си услуга Disney VOD +

30 години след първия епизод на „Мама“, изпуснах самолета с Маколи Кълкин, Дисни обявява предстоящ римейк

Ако Disney все още не е съобщила подробности относно евентуалния график на снимките или дори ако бъдещият актьорски състав, Маколей Кълкин, известен още като Кевин Маккалистър във филма, оттогава реагира на идеята за предстоящ римейк на филма, който ще бъде „разкрит и бързо задвижван“. той е получил статут на детска звезда, когато е бил само на 10 години.

Маколи Кълкин иронично управлява, когато анонсира римейка „Мама„ Пропуснах самолета “

Маколи Кълкин публикува снимка на бузата, свързана с предстоящия римейк на „Мама, която пропуснах самолет“ за Disney Plus

Докато феновете на Disney побързаха да изразят недоволството си от предполагаемата липса на оригиналност на продуцентската компания, която сега предпочита да залага много на римейците на стари хитове, американският актьор, който сега е на 38 години, пропука публикация, украсена с нотка на ирония . Именно в Twitter бившата звезда „Мама, която ми липсваше в самолета“ публикува неприятна негова снимка, илюстрираща как може да изглежда римейкът на филма, 29 години след оригинала. Виждаме го разпънат на диван с лаптопа и чиния с тестени изделия, всички придружени с коментар: „Ето как може да изглежда новата версия на мама, че съм пропуснал самолета“. Туит, който феновете на актьора наистина харесаха, след като самият актьор поиска да бъде част от приключението: „Хей, Дисни, обади ми се! “, Докато самата идея за нова версия на култовия филм за цяло поколение изглежда е намръщена от мнозина.

Дисни не каза дали Маколи Кълкин ще бъде в римейка на „Мама, която ми липсва“.

Римейк на „Мама, която пропуснах самолета“ за Disney + беше обявен от Боб Игер, главен изпълнителен директор на Disney