Мода и начин на живот

Дисни се снима с римейк на живо на Херкулес

Докато филмовата индустрия се вижда напълно парализирана от пандемията на коронавирус, тя трябва да отложи всички излъчвания, планирани за тази пролет, за по -късни дати и да преустанови заснемането на филми и сериали, което обещава евентуален недостиг на свежо съдържание през следващите месеци. Disney, който се радва на неоспорим успех във VOD след пускането на своята стрийминг платформа Disney Plus, все пак е засегнат в своя клон на големия екран. Отлагането на дългоочаквания римейк на Мулан и подготовката на друга негова класика, Малката русалка, да не говорим за редица заглавия, предадени на потомството, всичко това тежи силно в графика на марката. Докато чака по-добри дни, компанията с големи уши вече сякаш мисли за следващата стъпка и обявява, че търси възраждането на друг от известните си герои, Херкулес, за нова версия на действие..

Disney обявява римейк на карикатурата Херкулес

Disney обявява, че разглежда римейк на живо на карикатурата на Херкулес, издаден през 1997 г.

Disney продължава да рециклира своите архиви

Затова Disney продължава да рови в каталога си с карикатури от 90 -те години, за да развие бъдещето си. След Мулан, Красавицата и скитникът, Аладин, Малката русалка, Кралят на лъвовете и скоро Робин Худ, къщата на Мики е настроена да се справи с римейка на Херкулес на живо. Продукция, поверена на двамата братя Джо и Антъни Русо, режисьори на Avengers Endgame и Infinity War. Дейв Калахам, писател на франчайза на Expendables и Wonder Woman, ще поеме сюжета.

Римейк на живо, поверен на продуцентите Джо и Антъни Русо

Джо и Антъни Русо ще продуцират римейк на действие на Херкулес на живо за Disney

Кой да играе Херкулес в предстоящ римейк на живо ?

Тъй като проектът вероятно все още е в начален стадий, компанията не е комуникирала с потенциален режисьор или с каквито и да било актриси и актьори, като в момента не е планиран кастинг. Райън Гослинг, Идрид Елба и Ариана Гранде обаче биха били сред фаворитите за интерпретация на легендарните Херкулес и Мегара съответно. Остава да се види дали продукцията планира да запази музикалните и пеените елементи, които направиха оригиналния филм от 1997 г. толкова известен..

Подобно на Аладин и Малката русалка, аурата на Херкулес също дължи на римейка му на живо

карикатурата на Херкулес от 1997 г. също ще има право на своята римейк версия на живо от Disney

Остава да видим кой ще играе известния бог на митологията

Херкулес Дисни, карикатурата от 1997 г. ще се върне в екшън версия на живо в римейк, подписан от братята Русо