Мода и начин на живот

Дуото Supreme x Timberland се завръща за пролетта

След представянето на две Country Boot и 3-Eye Classic сътрудничества през последните две години, дуото Supreme x Timberland се завръща тази година за нова капсула. Този път двете американски марки разгледаха Euro Hiker Low, планирано за пролетта на 2020 г., както и ограничена серия от класически суичъри и шапки, за да отбележат случая..

Supreme взе Timberland Euro Hiker Low

Открийте новото сътрудничество Supreme x Timberland с отново посетените маратонки Euro Hiker Low

Гланцова обувка за ходене за тази нова колаборация Supreme x Timberland 2020

Отново базирана на чифт ниски туристически обувки от марката на открито, новата капсула Supreme x Timberland въпреки това предлага градска ориентация, скъпа и за двата етикета. Ето как Euro Hiker Low е начело в списъка на тази нова капсула, благодарение на тройката си от цветове и лачената кожа. Предлага се в черно, червено кефал и жълто, ниският ботуш, преработен за случая, е украсен с найлон на яката и черни рециклирани гумени подметки. Известното лого на Timberand намира своето дискретно място от външната страна на петата, подчертано от логото на Supreme кутия, също толкова скромно.

Гланцова кожа за Euro Hiker Low от Timberland & Върховен

Сътрудничеството Supreme x Timberland се завръща през 2020 г. с чифт маратонки Euro Hiker Low в лъскава кожа

Supreme x Timberland, проста и ефективна капсула за двамата дългогодишни партньори

За да придружат този специален Euro Hiker Low Supreme x Timberland, дуото също е планирало суичър и шапка. Последният се предлага в шест различни цвята, черен, тъмносин, сив, жълт, бял и червен. Особеностите на модела, двете марки се забавляваха, съчетавайки логото и печатната грешка на Timberland с името Supreme. Бродерията е подчертана от израза „Вятър, вода, земя и небе“. Две оригиналности, които могат да бъдат намерени на суичъра, налични в четири трезви цвята.

Двете марки са персонализирали традиционния суичър на открито

Supreme и Timberland стартират новото си сътрудничество през пролетта на 2020 г.

Капачката Timberland x Supreme, която придружава светлото бъдеще

Timberland Euro Hiker Low, представен в новото сътрудничество с марката Supreme

Къде да купя Supreme по време на блокиране ?

Въпреки че Supreme затвори всички свои магазини, с изключение на Япония, с оглед на разпространението на епидемията от коронавирус, тази нова колекция Supreme x Timberland ще бъде достъпна само онлайн на сайта на марката Ню Йорк, от 26 март. За случая марката предлага транспортни разходи за поръчки над 150 евро, докато японците ще получат новата капсула от 28 март.

Timberland и Supreme се завръщат през март за нова съвместна капсула пролет 2020