Мода и начин на живот

Джъстин Бийбър се доверява на нещастието си

Докоснат от депресията, Джъстин Бийбър разчита на помощта на близките си, за да преодолее този лош проблем. “Джъстин се справя с депресията и преминава през труден период, но прави всичко, за да се справи с цялата помощ, която може да намери.” За да направи това, 24-годишният певец знае, че може да разчита на близкия си кръг, за да го подкрепи в борбата му, включително на Хейли Болдуин, която наскоро стана негова съпруга, както и на неговия пастор, с когото е много близък. „Джъстин е решен да се оправи и затова започна ежедневна терапия с екип от професионалисти. Каза източник, близък до канадския.

Джъстин Бийбър признава, че е склонен към депресия

снимка на Джъстин Бийбър, изпълняващ на живо, за да илюстрира депресията, разкрита във Vogue и лечението

Ако страданията на Джъстин Бийбър не бяха скрити, то именно чрез интервю за вестник Vogue искаше да разкрие пред света злото, което го изяжда от известно време. Инициатива, приветствана от неговата откровеност, особено след като той не се колебае да разкрие чувствата си към родителите си и тяхното характерно наследство, според него източникът на неговото нещастие. Певецът каза, че е започнал терапията си чрез процеса на Хофман (патентована колективна психотерапия, кръстена на нейния създател Боб Хофман, въз основа на интроспекция на връзката дете-родител и нейното повторение, наречена Синдром на любовта. Отрицателна), в която е участвал за една седмица, което му позволи да разбере по -добре вътрешния си гняв: „Майка ми винаги е била много депресирана, а баща ми е импулсивен човек …„ за съжаление са предали “.

Джъстин Бийбър и трудността да се предположи ранна известност

снимка на Джъстин Бийбър 2019, облечен в черно за статия за неговата депресия и терапия

Тази меланхолия, която Джъстин Б. казва от майка си, изведнъж се събуди по време на турнето си за 2017 г., когато беше разкрито, че е обзет от депресия и чувство на самота, което го накара да отмени последните 14 планирани концерта. Ако психологическата крехкост на Бийбър със сигурност беше предадена от майка му, създавайки по този начин идеална основа за развитието на депресия, огромната преждевременна слава, покрита от младия певец от юношеството му, само ускори тревожността и нарастващия натиск, който в крайна сметка е трудно мечка през годините. Известност и нейните тъмни страни, които той винаги е имал проблеми с изхвърлянето: „Манипулиран съм, без да ме подкрепя, да не говорим за всички противници, които се стремят да ми навредят непрекъснато.“ Пороците на шоубизнеса също не са пощадени: „ Направих неща, от които толкова се срамувах, че взех Xanax, за да го подкрепя “.

Бийбър и родителите му, източник на неговите мъки

снимка на Джъстин и родителите му Пати Малет, когато беше млад, за статия за депресията му

В този океан от безпокойство, Бийбър все още вижда светлината и се радва на брака си с Хейли Болдуин, източник на щастие и баланс, който му липсваше. Очаква се двойката да празнува този съюз за втори път, след първи годеж, датиращ от 13 септември, в съдебната палата в Ню Йорк..

Бийбър черпи положителното от отношенията си с Хейли Болдуин

Снимка на Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин, които вървят по улицата в летни блузи за брак и депресия