Мода и начин на живот

Еди Мърфи се завръща с филма Dolemite Is My Name

След много години далеч от екраните, популярният Еди Мърфи е на път да се върне, за радост на многобройните си фенове, които го очакваха с нетърпение. Наистина, този, който беше един от най -рентабилните актьори през 80 -те години благодарение на поредицата от филми, превърнали се в култ Ченгето от Бевърли Хилс, ще се върне пред камерата следващата есен, в продукцията на Netflix „Dolemite Is My Name“. Биографичен филм, посветен на Руди Рей Мур и генезиса на филма Dolemite, този игрален филм отдава почит на звездния посланик на blaxploitation, който беше един от предшествениците на навлизането на афро -американците в света на развлеченията.

Еди Мърфи се завръща на екрана с филма “Dolemite Is My Name”

Netflix току -що разкри трейлъра на Dolemite Is My Name с Еди Мърфи в главната роля

Режисиран от Крейг Брюър, “Dolemite Is My Name” по този начин проследява пътуването на комичния актьор от 70 -те години Руди Рей Мур, изигран тук от Еди Мърфи, и неговия герой Dolemite, чиито приключения раждат филм през 1975 г. и ще отбележат началото на Blaxploitation, това културно движение, родено през 70-те години, насърчаващо мястото на афро-американците в американското кино.

Еди Мърфи играе ролята на комик Руди Рей Мур в комедията “Долемит е моето име”

Еди Мърфи се завръща на екрана с Netflix Dolemite Is My Name

Netflix току -що пусна трейлъра „Dolemite Is My Name“ с Еди Мърфи

Отсъстващ от боксофиса след успеха на Шрек през 2010 г., за който той беше дал гласа си, Еди Мърфи изглежда е готов да се върне в предната част на сцената, благодарение на този дългоочакван “Dolemite Is My Name”, включително гигантът на VOD Netflix току -що разкри трейлъра, без обаче да съобщава дата на излизане, но чиито първи коментари хвалят актьора и дори предсказват победа на следващите Оскари.

„Долемит е моето име“ проследява генезиса на филма на Руди Рей Мур „Доломит“, издаден през 1975 г.

Еди Мърфи участва като комик Руди Рей Мур във филма на Netflix „Долемит е моето име“

В кожата на Руди Рей Мур, този, който също беше успешен в Saturday Night Live или във филми като Dr Dolittle или The Nutty Professor, споделя сметката с много личности, дошли да се появят в сценария. Така виждаме Снуп Дог, Уесли Снайпс, Крис Рок или Кийгън-Майкъл Кий.

Очаквайте есенния плакат „Долемитът е моето име“ в Netflix

Еди Мърфи споделя плаката на Dolemite Is My Name със Снуп Дог и Уесли Снайпс