Мода и начин на живот

Германският дизайнер Филип Плейн е откраднат заради фалшив концерт на Kanye West

Известният и много популярен немски дизайнер Филип Плейн, който наред с други неща успя да накара Парис Хилтън и Джереми Мийкс, бившият затворник да стане модел, да участва в едно от модните си ревюта, за пореден път си направи име, но този път въпреки самия него и на тема, различна от артистичния му избор. Дизайнерът наистина е измамен от а фалшив мениджър на Kanye West, който след това твърди, че му е продал специално шоу на звездата за седмицата на модата в Ню Йорк, в замяна на подредената сума от 1 000 000 долара. Информацията за пристигането на рапъра тогава бързо беше отречена от съпругата му Ким Кардашиян, като туитира, че така нареченото представление в Ню Йорк всъщност е „само слух“.

Филип Плейн беше откраднат за 900 000 долара от узурпатор на Кание Уест

колаж от Филип Плейн и Кание Уест за статия за

Следователно измамата би била организирана от фалшив представител на рапъра, който успя да убеди Филип Плейн и неговия екип, по -специално чрез узурпиране на подписа на заинтересованата страна, да ангажират последния, за да осигурят шоуто по време на Fashion NYC Седмица, през която дизайнерът представи новата си колекция. Атрактивно предложение за Plein, наясно с несравнимата известност, с която се ползва Уест, и с много забележимото му влияние върху най -младите, особено в мрежите, което също носи нов вид доверие в немската марка. Много лошо го прие, защото този гост по избор никога няма да дойде и това въпреки значителния аванс, платен от германеца в размер на 900 000 долара, чиято сума бързо беше изтеглена, последвана от закриване на сметката. Съобщава се, че е открита под името Donda S. House, асоциация, създадена от K.W., но чието заглавие впоследствие е променено на Art of Culture Inc през 2018 г., по искане на West.

Истински фалшивият Кание Уест получи 900 000 долара от Филип Плейн за фиктивен концерт

Колаж от PP KW Yeezy и фалшив подпис за илюстриране на Филип Плейн, измамен от 900 000 за фалшив концерт на Kanye West на седмицата на модата в Ню ЙоркСамата Ким Кардашиян отрече концерта, който според нея беше “само слух”

скрийншот високоговорител Ким Кардашиян, който отрича идването на Кание Уест на седмицата на модата на Philipp Plein, този п

Това не е първото сближаване между Кание Уест и Филип Плейн. Всъщност тази структура, наричана по -рано Donda S. House и управлявана от роднина на Yeezy, вече се беше обърнала към германския дизайнер, както и към други марки като Patagonia или Fashion nova, за да участва в асоциативен проект, за който Plein се ангажира да проектира поредица тениски, както и да направи благотворителен жест на стойност 665 000 евро. Сътрудничество, което след това бързо приключи, след оттеглянето на проекта на американския рапър, включващо и този на германеца и неговия чек. Прецедент, който не е без да предизвика някои слухове за преврат под прикритието на отмъщението. Парадът на Филип Плейн най -накрая се състоя, без Кание Уест, но с небрежно повишена медийна експозиция.

Филип Плейн все още представи новата си колекция на седмицата на модата в Ню Йорк

Модно ревю на Philipp Plein phtos колаж по мода в Ню Йорк след измама

“>