Мода и начин на живот

Human Made x adidas Stan Smith: маратонките имат сърце

След като капсулата Human Race обединява 3 модела маратонки, пуснати през октомври в компанията на Pharrell Williams, сътрудничеството между Adidas и етикета на Nigo “Human Made” се завръща чрез преосмисляне на митичния тенис с 25 милиона продадени копия. Изработен от човека x adidas Stan Smith.

Изработен от човека x adidas Stan Smith

Известната обувка за тенис от 1964 г., прегледана отново от Nigo за колекцията на Human Made x adidas Stan Smith

По -скоро дразнен този месец от японския дизайнер във видеоклип, а след това официално разкрит преди няколко дни чрез различни снимки, публикувани в Instagram, следователно адидасът Made Made x на Stan Stan Smith е рестайлиран по прост и ефективен начин. Запазвайки оригиналния си дизайн, създаден през 1964 г. от Робърт Хайлет от името на германската компания, Stan Stan, който дължи името си на английския тенисист от 1978 г., запазва тук бялата си кожена рокля, както и традиционните си нотки на зелено, които украсяват не само езика, но и и особено петата му. Един сравнителен вид, копиран много пъти, но рядко равен с повечето други марки, търсейки модел на фини и трезви обувки.

Human Made x adidas Stan Smith: класика, преразгледана от Nigo

Известният Стан Смит получава рестайлинг от японската марка Human Made от Nigo

Особеността на този изработен от човека x adidas Stan Smith се състои в реорганизацията, направена от Nigo на вентилационните отвори, разположени от външната страна на обувката и първоначално образуващи трите ивици на немската марка. За случая те са преработени във формата на сърце, емблема на японската марка. От вътрешната страна откриваме трите черва на adidas, също перфорирани за удара във формата на сърца с червен фон. Един от начините да отбележите този Стан Смит с печата на Human Made, но и да отпразнувате предварително предстоящия Свети Валентин. Откриваме и оригиналната бяла междинна подметка, както и езика, маркиран с името и портрета на Стан Смит.

Трите ивици на Стан Смит се превръщат в сърце, вдъхновено от японския дизайнер

Adidas Stan Smith от Human Made, сърце замества трите ивици за Свети Валентин 2020

Публикувана като визуализация на уебсайта на японската марка на 25 януари, маратонката Human Made x adidas Stan Smith ще завладее света днес със своя маркетинг на официалния уебсайт на Adidas, на цена от 139,95 €.

Stan Smith x Human Made вече е наличен на уебсайта на adidas

лимитираната версия на маратонката Human Made x adidas Stan Smith се предлага за 135 евро