Мода и начин на живот

Jean Paul Gaultier x Supreme, сътрудничество, което има смисъл

Докато Жан-Пол Готие беше решил да се оттегли от конфекцията през 2014 г., за да се съсредоточи изцяло върху висшата мода, марката Supreme току-що обяви предстоящото си сътрудничество с известния френски дизайнер. Ако рекламната марка Ню Йорк е свикнала с изненадващи партньорства, тя също вече се е занимавала с френския лукс с предишната си капсула, произведена съвместно с Louis Vuitton през есенно-зимния сезон 17-18. Тази колекция Jean Paul Gaultier x Supreme е добавена към дългия списък от ефективни сътрудничества между марката с червения правоъгълник и света на висшата мода..

Jean Paul Gaultier x Supreme, сътрудничество, което има смисъл

Jean Paul Gaultier x Supreme сътрудничеството между френския кутюрие и нюйоркската марка

Емблема на скейт културата от 90-те години насам за едното и авангардни и провокативни творения за другия, Supreme и Jean Paul Gaultier в крайна сметка имат много общо. Мъжът, който отдавна е наричан „ужас на модата“, също винаги е претендирал за известна привързаност към света на уличното облекло, както той декларира пред Vogue миналата година: „В моите дрехи включвам нотки на спортно облекло. марка (бележка: през 80 -те) (…) Това също беше едно от моите вдъхновения и моите мании ”. Който е предпочел да напусне света на готовите изделия за технически въпроси, следователно остава привързан към корените на ежедневното облекло, чиято автентичност и популярен произход той защитава: „Мисля, че е страхотно (бележка на редактора: спортно облекло), но трябва да остане на цената на уличното облекло. Не ми харесва, когато става въпрос за (луксозен) плагиат на уличните облекла “.

Капсулата Jean Paul Gaultier x Supreme, въплътена от Лурдес Леон, дъщеря на Мадона

Дъщерята на Мадона Лурдес Леон представя новото сътрудничество на Jean Paul Gaultier x Supreme

Както крал на моряшкия пуловер, така и създател на един от най-разпознаваемите и популярни мъжки аромати в света, Жан-Пол Готие винаги е знаел как да развива своя провокативен и необикновен стил още от началото си на 24-годишна възраст. Особено признат за работата си върху смесицата от жанрове, той е отбелязал историята на модата с приобщаващите си дизайни и иновации, оцветени в политиката. Модел с различна физика, непрофесионални модели, той също изненадва с често ангажираните си теми, например когато показва будистки монаси или еднополови двойки.

„Жан Пол Готие x Supreme. Очаквайте скоро “. публикува американската марка като тийзър

Новата капсула Jean Paul Gaultier x Supreme обявява панталони Fuck Racism и палто от изкуствена кожа на райета

Рекламира се от американската марка чрез нейния акаунт Instagram, това сътрудничество на Jean Paul Gaultier x Supreme се оказва цветно и оцветено с пънк вселената, скъпа на двамата протагонисти. Виждаме панталони за мъже и жени, отбелязани със слогана „Майната му на расизма“, представен от Лурдес Леон, собствената дъщеря на Мадона, лицето на Готие през 1990 г., когато носеше заострен корсет. Ще се видим около средата на април за официалното пускане на тази френско-американска капсула.

Емблематичният френски кутюрие Жан-Пол Готие подписва това сътрудничество със своя подпис, с лозунга „Майната му на расизма“

Жан-Пол Готие, наречен enfant ужасен от модата, обединява сили със скейт марката Supreme за колекция от капсули