Мода и начин на живот

JIK: Kanye West пуска втора колекция от стоки AWGE

Алилуя, дългоочакваният албум на Кание Уест “Jesus Is King” най -накрая приключи с песните си след многото закъснения и обрати, за които ви говорихме на няколко пъти. За да отпразнува, Yeezy реши да пусне нова гама от производни продукти, проектирани от екипа на AWGE и извлечени от самата духовна вселена на опуса, няколко дни след първия официален спад в края на миналата седмица..

Кание Уест пуска втората капка за “Jesus Is King”, проектирана от AWGE

Kanye West стартира втора официална колекция дрехи Jesus Is King, проектирана от AWGE

Докато първите статии, пуснати в петък, подчертаваха мъдрата трезвеност на елементите, които обикновено се предлагат от дизайнера на шапката, тази нова гама очевидно разчита на безпрепятствен и предполагаем прозелитизъм, под прикритието на самата духовна вселена на заглавието на албума повече от предизвикващ на преливащата вяра на Кание Уест в пълно мистично отражение.

Стока “Исус е крал” X AWGE

AWGE подписва нова колекция от стоки за албума Jesus Is King на Kanye West

Вече се предлага за продажба на Официалният магазин на Kanye West, тази нова версия на продуктите с печат „Jesus Is King“ е базирана на памучни изделия Yeezy и е отпечатана с кичозни изображения и графики в слава на християнския пророк, с резолюция, близка до тази на рейв флаер под земята от 90 -те. от тениски, брандирани с портрети на Исус, кръстове и напомняния за традиционната неделна служба, капсулата с стоки от деветия албум на Кание Уест включва и набор от суичъри, илюстрирани с библейски изображения, къси панталони, джогинг панталони, шапка и дори чорапи. Гама, най -накрая близка до това, което вече се предлага от първия залп от продукти, пуснати на 25 октомври, неонови цветове и провокация в допълнение.

Докато първата колекция от производни продукти се фокусира върху трезвеността, втората е прозелитизираща

Kanye West пуска втората капка стоки от AWGE за албума Jesus Is King

Проектиран от AWGE, творческият екип създадена от рапъра A $ AP Rocky, тази втора капсула, взета от вселената на албума “Jesus Is King” и неделното обслужване Sunday Service вече е достъпна за предварителна поръчка за доставка в рамките на следващите 4 или 5 седмици. Цените на артикулите варират от $ 20 за чифт чорапи до $ 260 за кросоувър качулка, като на гърба е написано “Ако светът ви е мразил, имайте предвид, че той първо ме мразеше”.

Предложете чифт чорапи на Kanye West за следващата Коледа

Jesus Is King X AWGE, Kanye West и A $ ap Rocky представят втора колекция от стоки за Jesus Is King

Намерете всички модни новини & Начинът ни на живот официален акаунт в Twitter.