Мода и начин на живот

Кание Уест обявява пристигането на „Jesus Is King“ на 25 октомври

Нов епизод от поредицата за пристигането или не на дългоочаквания и потенциален нов албум на Kanye West, “Jesus Is King”.

Kanye West формализира издаването на „Jesus Is King“ за този петък, 25 октомври

Kanye West току -що обяви в Twitter, че новият му албум Jesus Is King ще излезе на 25 октомври

След многократни последователни отлагания, последният опус на Yeezy най -накрая ще проведе официалната си дата на пускане в петък, 25 октомври. Съобщение, направено днес от самия Уест в профила му в Twitter, което прави новината достоверна, дори ако първата среща, предадена от съпругата му Ким Кардашиян миналия септември, в крайна сметка беше.

Албумът “Jesus Is King” излиза на 25/10, същия ден като едноименния документален филм IMAX (САЩ)

Jesus Is King, новият албум на Kanye West излиза на 25 октомври, както Yeezy обяви в Twitter

Ако пътуването на Jesus Is King досега не е различно от това на късния “Yandhi”, албум, окончателно отменен от Kanye West, изглежда, че много натовареният график на рапъра и предприемача може да е в основата на тези многократни закъснения. Много зает с организирането на традиционното си седмично събитие Sunday Service, той също наскоро обяви пристигането на специалния документален филм на IMAX „Jesus Is King: A Kanye West Experience“, режисиран от Ник Найт, с пускането на асоциирана линия дрехи, и така надувайки дните на художника с понякога изгубен ум, както той самият беше подчертал доверявайки се на своето биполярно разстройство. Различни сесии за слушане, организирани в някои големи американски градове като Детройт или Чикаго, най -накрая позволиха да се затвърди идеята, че пристигането на опуса „Исус е крал“ е само въпрос на време и че това чакане е оправдано, според първите критики, отправени от първите слушатели, присъстващи на място.

“ИСУС Е ЦАР” 25 ОКТОМВРИ

Поради това в Twitter Кание Уест обяви на 21 октомври, че следващият му вълнуващ албум „Jesus Is King“ трябва да излезе този петък 10/25, същия ден, когато преди това беше обявено издаването на документалния филм на IMAX „Jesus Is King: Изживяване на Kanye West ”. Официално потвърждение, което потвърждава първоначалната информация, предоставена от Йези на феновете му по време на сесия за слушане и че присъстващ на място интернет потребител е имал след това предадено на 13 октомври миналата година.

След като беше отблъснат няколко пъти, издаването на новия албум на Кание Уест изглежда по -неизбежно от всякога

След отлагане на излизането му, Кание Уест обявява в Twitter, че албумът му „Исус е крал“ ще излезе на 25 октомври

“Исус е крал”: Изживяване на Кание Уест “, документалният филм на IMAX, в кината 25/10, само в САЩ

Издаването на албума Jesus Is King на Kanye West този 10/25 потвърждава този на документалния му филм за IMAX за Sunday Service