Мода и начин на живот

Колекцията Off-White x Futura 2000 се разкрива малко повече

Докато Вирджил Абло и 64-годишният художник на графити с дълга международна кариера вече са си сътрудничили в миналото, особено с пускането на двойката Nike Dunk Off-White x FL OW преди няколко месеца, дуетът се повтаря тази година с капсулната колекция Off-White x Futura 2000.

Капсулата Off-White x Futura 2000 доставя повече

Колекцията от капсули Off-White x Futura 2000 разкрива нови ексклузивни парчета

Докато първата капка от тази колекция Off-White x Futura 2000 беше визуализирана миналия месец с пускането на жакардово плетено каре, произведено в Италия, бяха разкрити нови парчета. В този нов преглед, произведен със сътрудничеството на Тибо Гревет, автор много визуални кампании за различни големи марки, откриваме някои от следващите артикули от дългоочакваната смесена колекция.

Off-White x Futura 2000: нови подписани снимки на френския фотограф Thibaut Grevet

Колекцията Off-White в сътрудничество с художника по графити Futura 2000 е представена малко повече днес

Публикувани в профила на френския фотограф в Instagram, новите артистично поставени снимки, някои с логото Off-White, разкриват поредица от нови дрехи, подчертаващи естетиката, вдъхновена от графитите. Така откриваме дълъг мъжки тренч в светъл цвят, маркиран с различни следи, боядисани със спрей. Костюм, състоящ се от блейзър и панталоните му, също са разкрити, украсени с черна боя, както и подходяща тениска..

Мъжкият костюм, забелязан в почти бял цвят и коригиран от американския художник на графити Futura

Открийте новите парчета от колекцията Off-White Futura, оживени от фотографа Thibaut Grevet

Колекцията Off-White x Futura 2000 не забравя женската публика, със създаването на цветна дълга рокля от тип ханша, все още под ръцете на американския художник на графити Futura.

Дуото Virgil Abloh & Футура 2000 украси капсулата им с цветна рокля

Босът на Off White Virgil Abloh кани художника по графити Futura 2000 за капсула, поставена в изображения от френския Thibaut grevet

Къде да купя Off White x Futura 2000 ?

Въпреки че все още не е известна дата на пускане на цялата тази капсула Off-White x Futura 2000, споменатото по-горе яке от сако вече се предлага в предварителен преглед и в два цвята. на уебсайта на SSENSE, за огромната цена от 2320 долара.

С тази капсула Virgil Abloh съчетава градското изкуство с модата от висок клас

Колекцията Off White x Futura 2000 се разкрива малко повече с нови снимки на френския фотограф Thibaut Grevet