Мода и начин на живот

Марката NOAH пуска тениска в полза на болногледачите

Докато производителите са започнали да произвеждат изкуствени респиратори, а модните марки се опитват да произвеждат възможно най-много маски за широката публика, други етикети продават части, специално проектирани в полза на борбата с Covid-19. След като Supreme и неговата тениска с лого на Charity Box, произведени с участието на японеца Такаши Мураками в полза на американските бездомни, днес е ред на бившия артистичен директор на марката в Ню Йорк да предложи парче чрез своя нокът НЕ.

NOAH пуска тениска в полза на медицинския персонал

нюйоркската марка NOAH пуска тениска в полза на американския медицински персонал

Марката NOAH от своя страна стартира поддръжка за медицински персонал

Има го в Instagram че NOAH, марката луксозни улични дрехи на Brendon Babenzien, бивш DA на Supreme, е избрала да представи своята тениска в полза на асоциацията Direct Relief. Това е отговорно за снабдяването на медицинския корпус на първа линия с основно медицинско оборудване и защитно оборудване. Етикетът, също Ню Йоркър, основан през 2015 г., представи участието си в борбата с коронавируса чрез трезва и ефективна тениска. Бял, този с логото на марката на гърдите, състоящ се от името и неговия червен кръст, навременна препратка към болничния свят. От своя страна гърбът е маркиран с посланието, което стана универсално и се пренесе по целия свят в посока на лекари и медицински сестри, „Благодаря“, включително червено сърце..

Марката на Brendon Babenzien казва „Благодаря“ на лекарите и медицинските сестри

NOAH, марката на Brendon Babenzien публикува тениска „Благодаря“Brendon Babenzien следва инициативата на бившата си марка Supreme

„Много от нас търсят начин да помогнат на другите по време на тази криза. Чувствахме се малко липсващи, защото просто правим дрехи, които не са от съществено значение в момента. Само ние знаем със сигурност, че парите винаги помагат, когато е необходимо и това е случаят със страхотни хора, които вършат чудесна работа “, заяви NOAH, когато публикува тениската си в Instagram.

Бившият върховен прокурор поставя уменията си в услуга на борбата

Нюйоркската марка NOAH рекламира в Instagram l

Специалната тениска „Благодаря“ на Covid-19 NOAH ще бъде пусната в продажба този четвъртък, 30 април, в официалния сайт на марката.

Ще се видим този четвъртък на уебсайта на NOAH за добра кауза

Бившият върховен прокурор Брендън Бабензиен и неговата марка NOAH пускат тениска