Мода и начин на живот

Meek Mill официално стартира своя лейбъл Dream Chasers

Rapper Meek Mill официално създаде етикета Dream Chasers, поддържан от Jay-Z и Roc Nation. Асоциацията беше потвърдена тази седмица в Ню Йорк в офисите на звукозаписната компания на Шон Картър, задвижвайки Dream Chasers като истински лейбъл, още от раждането на проекта, датиращ от 2012 г. Възможността да отпушите бутилка шампанско Арман де Бриняк от къщата.

Meek Mill стартира етикета Dream Chasers, поддържан от Jay-Z и Roc Nation

Американският рапър Meek Mill официално стартира етикета Dream Chasers под егидата на Jay-Z и Roc Nation

Изграден като президент на новия лейбъл Dream Chasers, станал дъщерно дружество на Roc Nation, Meek Mill ще отговаря за надзора на художественото ръководство с оглед намирането и развитието на нови изпълнители. С пълна независимост по отношение на творческия избор, маркетинга и бизнеса, рапърът от Филаделфия също се очаква да наблюдава предстоящото откриване на звукозаписно студио за нови служители..

„За мен това е като сън“ Кротка мелница

Рапърът от Филаделфия стартира лейбъла на мечтаните преследвачи с участието на Jay-Z и Roc Nation

Много близък в продължение на много години, Jay-Z потвърждава доверието, което има към Meek Mill, чрез инвестицията на Roc Nation: „Всичко, което направи досега, показва, че е готов да поведе следващото поколение. Гледаме общата картина и тя надхвърля подписването на изпълнители и правенето на успешни записи. „Думи и действия, които резонират силно и ясно за основния засегнат човек:„ Това е като сън за мен. Не се възхищавам на много хора в музиката, бизнеса или дори като цяло, така че правенето на бизнес с HOV (бележка на редактора: Jay-Z) за мен е сбъдната мечта. Въпреки че винаги му казвам, че това е редовен ден за него “, каза Мил, който ще продължи да играе за Maybach / Atlantic. „Ново съдържание“ също е планирано преди началото на турнето на Legendary Nights, което той ще осигури заедно с Future от 28 август..

“Мисля, че е време да започна работа” Meek Mill

В допълнение към притежаването на дребно на спортни стоки Lids, Meek Mill поема кормилото на етикета Dream Chasers, подкрепен от Jay Z и Roc Nation.

С няколко години опит в ъндърграунда с няколко микстейпа в негова заслуга, Meek Mill оттогава успя да намери своето място в светлината на прожекторите, особено когато футболният отбор на Philadelphia Eagles използва песента му „Dreams and Nightmares“ като химн по време на победата им Super Bowl 2018. Преди това неговият опит от близо десетилетие в сянката на специалностите му позволи да задълбочи знанията си за музикалната индустрия: „Мисля, че е време да се потопя в бизнеса. На 32 години съм и съм в добра позиция в музикалния бизнес, за да помагам на артисти “. Устойчивост, която му позволи да спечели три платинени рекорда от четирите вече издадени от Maybach / Atlantic, както и няколко места номер 1 и заглавието „Going Bad“ с Drake, като в същото време зае ръководителя на Lids sports магазини..

Нов крайъгълен камък в кариерата на Meek Mill, който идва едновременно с отмяната на присъдата му за носене на оръжие и притежание на наркотици, датираща от повече от дванадесет години. След пет месеца лишаване от свобода, последвани от изпитателен срок от няколко години, рапърът трябва да получи нов процес, който според някои роднини по делото може да доведе до оправдателна присъда.

“Всичко, което е направил досега, показва, че е готов да поведе следващото поколение” Jay-Z

Meek Mill и Jay Z откриха Dream Chasers, тъй като многогодишната му присъда бе отменена