Мода и начин на живот

Netflix разкрива първите снимки и гласови гласове за поредицата “Тъмният кристал”

Услугата за стрийминг филми току -що обяви имената на актьорите, които ще дублират героите. Сред звездите: Тарон Егертън (Кингсман), Аня Тейлър-Джой (Вещицата) и Натали Еманюел (Игра на тронове).

Тъмният кристал, фантастичен проект, който ще се появи през 2019 г. Сериалът е адаптация на игралния филм (1982) на Джим Хенсън. Версията на Нетфликс ще се състои от 10 епизода, разказващи историята на куклите. Тъмният кристал: Епоха на съпротива ще се случи няколко години преди събитията от оригиналния филм.

Героите на Джим Хенсън се завръщат на екрани 35 години след премиерата на Dark Crystal

Тъмният кристал на Джим Хенсън 1982, 1982 фантастичен филмов образ, фентъзи герои от Dark Crystal Gelflings

Кастингът

Netflix току -що разкри имената на звездите, които ще накарат героите от поредицата да говорят. Тарон Егертън (Кингсман) и Аня Тейлър-Джой (Вещицата) ще играят двамата герои Риан и Брея. Актрисата Натали Еманюел (Мисандей от поредицата „Игра на тронове“) ще даде своя глас на третия Гелфин – Deet.

Другите звезди, които ще бъдат част от актьорския състав: Натали Дормър (Игра на тронове), Кейтриона Балф (Outlander), Марк Стронг (Kingsman), Тео Джеймс (Дивергент), Хелена Бонъм Картър (Речта на краля), Еди Иззард (Ocean’s Тринадесет), Алисия Викандер (Tomb Raider), Харис Дикинсън (Maleficent 2), Тоби Джоунс (La Taupe), Шазад Латиф (Star Trek: Discovery) и Gugu Mbatha-Raw (The Cloverfield Paradox).

Netflix представи вокалния състав и първите изображения на поредицата

Изображение на персонажа на Netflix, снимка на Gelflings от The Dark Crystal 2019, герой Rian от поредицата за предистории на Джим Хенсън

„Горд съм да кажа, че това може да бъде един от най -добрите кастинги, събрал толкова много актьори от любими сериали и филми. Сега съм още по -развълнуван да видя феновете на Thra и новите зрители да изпитат тази история за първи път “, каза Синди Холанд, вицепрезидент на Netflix.

Тарон Егертън, Аня Тейлър-Джой и Натали Емануел ще играят главните герои Риан, Брей и Дийт

изображение на герой от поредицата от предисториите Тъмният кристал, герой от Netflix, снимка Brea от Тъмния кристал

Официалният конспект на поредицата

„Светът на Тра умира. Кристалът на истината, източник на неизброими сили, се намира в сърцето на Тра. Но кристалът е повреден и повреден от Skeksis. Болест започва да се разпространява в цялата страна. Когато трите Gelfings (Rian, Brea и Deet) разкриват ужасната истина зад силите на Skeksis, приключението се разгръща след първите огньове на бунт и започва епичната битка за планетата. “

Gelflings ще влязат в битка, за да спасят света на Тра

Изображение на фентъзи персонаж на Netflix, снимка на Gelfling Deet на Джим Хенсън, персонаж на Netflix от 2019 г.

Засега трейлърът на поредицата все още не е пуснат. Въпреки това, Netflix пусна тийзър с кадри от оригиналния филм и реч на Джим Хенсо. Във видеото екипът разкрива и някои сцени от създаването на куклите.

Базиран на игралния филм от 1982 г., The Dark Crystal: Age of Resistance разказва нова история за кукловодството на Джим Хенсън. Премиерата на сериала е насрочена за 2019 г..

Тъмният кристал: Епоха на съпротива – официален тийзър на Netflix