Мода и начин на живот

Nike Air Max 90 Slide: маратонката е открита за своите 30 години

В края на годината Nike продължава да отдаде почит на един от водещите си модели от края на 20 век, който е на път да отпразнува 30 -годишнината си през 2020 г. След различни скорошни сътрудничества, включително това с Undefeated, марката в swoosh реши да мисли по-мащабно и да включи малко повече оригиналност, като представи Air Max 90 Slide, чифт слайдове, директно вдъхновени от линиите на трийсет и нещо маратонки.

Air Max 90 Slide за честване на 30 години баскетбол на Nike

С оглед на 30 -те години на Air MAx 90, Nike представи Air Max 90 Slide

След първото шумотене около танците, създадени през 2018 г. със своите модели банани, Nike повтаря преживяването в очакване на следващото лято с Air Max 90 Slide, езикът, който трябва да се хареса на всички фенове на модела, проектиран по това време. От Tinker Hatfield . Поемайки ключовите елементи, довели до успеха на последния, сандалът е представен като концентрат на AM90. Най -вече откриваме силуета на оригиналната подметка, оборудвана с известния въздушен мехур от гамата Max. Изработен от филонова пяна, той дори включва устойчивата цветна гумена обвивка на маратонката.

Air Max 90 Slide включва основните елементи на оригиналния модел

Nike пусна в продажба Nike Air Max 90 Slide, чифт слайдове, вдъхновени от баскетболния модел, който ще отпразнува своите 30 години през 2020 г.

Air Max 90 Slide не само придобива единствената форма на оригиналния модел, но и други подробности потвърждават, че ние наистина сме тук в присъствието на семейството AM90. Така каишката се състои от две части. Кожените страни подчертават страничните езици на Air Max 90, върху които тук намираме надписа Air Max в пластмасов прозорец. Останалата част от каишката получава логото на Nike в бродирана версия.

Пързалката Air Max 90 за следващото лято

Nike Air Max 90 Slide приема характеристиките на баскетболния модел, който ще отпразнува 30 -годишнината си през 2020 г.

Предлага се в три цвята, „Smoke Grey / Volt“, взети от версията OG, трезвен „Black / White“ и летен „White / Pink“, Air Max 90 Slide се предлага този 23 декември изключително на американския сайт на Nike на цена от 75 долара. Разбира се, акциите бяха разпродадени за няколко часа.

Истински успех, Air Max 90 Slide се разпродаде само за няколко часа

За своята 30 -годишнина Nike Air Max 90 се превръща в пързалки с Air Max 90 Slide