Мода и начин на живот

Nike представя чифт специални Air Force 1 NBA Paris Game

Докато Париж и AccorHotel Arena се готвят да приемат през февруари и за първи път в историята мач от редовния сезон на НБА, който ще противопостави Милуоки Бъкс срещу Шарлът Хорнетс, Nike не пропуска да отбележи събитието с чифт специални Air Force 1 “NBA Paris Game”.

Nike представя чифт Air Force 1 “NBA Paris Game” за играта на NBA на 24 януари в AccorHotel Arena в Париж Берси

В очакване на мача на НБА в столицата, Nike представи двойка Air Force 1 NBA Paris Game

Поради това баскетболното събитие на годината, организирано от beIN Sport, също има право на чифт официални маратонки. Докато Nike вече представи серия от текстилни артикули с марка NBA Paris Game, марката swoosh добавя черешката на тортата, като представи специална двойка Air Force 1s. Облечен в емблематичната гладка бяла кожа, той е украсен със сини и червени елементи във връзка с френското знаме, баскетболна държава и редовен доставчик на велики играчи за Американската лига..

Ограничен спад, за да отпразнувате първия мач на НБА в Париж, който ще се проведе във френската столица

За да отпразнува пристигането на НБА в Париж, Nike пуска специална игра Air Force 1 NBA Paris Game

Със своя обикновен тон на запетая, двойката Air Force 1 NBA Paris Game е брандирана с гореща ютия с името на френската столица, подчертана с „Национална баскетболна асоциация“ отстрани на петата. Намираме надписа Air на междинната подметка между две сини и червени линии. Задната част на петата също е персонализирана и включва имената NBA и Париж в червено на бял фон със сини звезди. Обичайният етикет на модела е бродиран в синьо и е придружен от черна NBA петна отстрани на езика. И накрая, стелките не са пропуснати и са маркирани с името на френската столица и националната баскетболна асоциация от едната и с номер 20 от другата, по отношение на 2020 г. Едно малко синьо лого на Nike контрастира с безупречно бялото в основата на връзките.

Двойка, която отдава почит на френския баскетбол

Ограничена двойка Air Force 1 NBA Paris Game за отбелязване на събитието от играта на NBA на арена Accorhôtel на 24 януари 2020 г.

Този модел Air Force 1 NBA Paris Game ’07 трябва да бъде пуснат на пазара през следващите дни на френския сайт на Nike за 110 евро, докато въпросната игра на NBA ще се проведе на 24 януари..

Модел обаче запазен за членовете на NikePlus

Двойка Air Force One почит към френския баскетбол за пристигането на NBA Paris Game в столицата