Мода и начин на живот

Нов артистичен директор, назначен да преоткрие Ланвин

Преструктурирането на Lanvin, най -старата съществуваща френска модна къща, основана на принципите на класическата женственост и сила, най -накрая приключи.

В понеделник новият собственик на марката, китайският конгломерат Fosun International и новият му управляващ директор Жан-Филип Хеке, назначиха своя нов творчески директор: Бруно Саялели, роднина, непознат за испанската къща Loewe, чиято последна работа беше по мъжка мода. Той щеше да бъде четвъртият дизайнер на Lanvin за четири години.

колекция lanvin за мъже и жени есен зима 2018 2019, най -старата къща на висшата мода във Франция

Избирайки 31-годишния г-н Sialelli, дизайнер, чието ноу-хау се простира както върху мъжката, така и върху женската мода, и обединявайки двата сектора под негово ръководство, Fosun се подготвя за нова „решаваща посока. В Lanvin модната марка обяви през нейното прессъобщение. Ориентация, която вероятно засяга настоящето на небинарния жанр, за разлика от романтичното минало, в което традиционните различия между гардеробите са избледнели (и ориентация, която съответства на изключително успешните преоткривания на марки като Gucci). И го правят, без да изберат звезден дизайнер, но в полза на ново име.

m sialelli е назначен за художествен директор на lanvin, нова марка мъжки и дамски дрехи от висок клас

„Неповторимата и много лична визия на г -н Sialelli, неговата смелост, неговата култура, неговата енергия и способността му да сформира силен творчески екип определено ни убедиха“, каза г -н Hecquet в това съобщение. Той беше в Китай и по това време не беше достъпен за допълнителни коментари..

Ланвин някога е бил любимец на модата благодарение на дизайнера Албер Елбаз, който заедно с бившия собственик Шоу-Лан Уанг даде нов живот на къщата, която той нарече „спяща красавица“, което я прави любимата на звездите в редицата на Мерил Стрийп и Натали Портман. Но наскоро къщата страда от лошо управление, откъсване от създателите, намаляване на приходите и вътрешни борби. След спор с г -жа Wang, г -н Elbaz беше уволнен през 2015 г. и Bouchra Jarrar го замени на следващата година. За по -малко от 16 месеца той също влезе в конфликт с ръководството. Неговият наследник, Оливие Лапидус, напусна половината от това време..

шикозни дамски дрехи, американски филмови звезди, облечени в елегантни рокли от висок клас от марката lanvin, която има нов артистичен директор

Въпреки че Лукас Осендрийвер (който напусна през ноември) наблюдаваше мъжкото облекло на Lanvin в продължение на 14 години, женското ръководство на г -н Elbaz до голяма степен определи образа на къщата и хаоса, който последва уволнението му, доведе до почти пълна загуба на неговата идентичност. Когато Fosun купи компанията в началото на миналата година, случаят се разглеждаше като пример за това колко бързо може да се унищожи собственият капитал и репутацията на една марка, а не скъпоценен камък. (Етикетът е основан от Жана Ланвин през 1899 г.)

дамски колекции lanvin, дамски модерен костюм и рокля, елегантен дамски тоалет и нов директор на lanvin

Единственото място, където миналото му продължава да отеква, обаче е Китай. По време на продажбата Джоан Ченг, президент на Fosun Fashion Group, каза: „Тъй като Китай се превърна в основен двигател на растежа на световния пазар на луксозни стоки, ние сме убедени, че Fosun може да донесе голяма добавена стойност на Lanvin чрез своите ресурси и глобален експертен опит, като същевременно остава абсолютно ангажиран с позиционирането на Lanvin от висок клас. “

мъжки колекции lanvin, мъжки стил casual casual, панталони, риза, яке и палто, нова посока lanvin