Мода и начин на живот

Новата колекция F / W 19 на Savage X Fenty беше представена с голяма фантазия от Риана

Заедно с представянето на новата едноименна колекция от Серена Уилямс, придружена за случая от дъщеря си Алексис Олимпия, друга звезда също предизвика сензация този вторник вечерта на седмицата на модата в Ню Йорк. Всъщност Риана се възползва от модното среща в голямата ябълка, за да представи втория парад на марката си бельо Savage X Fenty, организиран като истинско шоу и с петзвезден актьорски състав. За да затъмни напълно липсата на марката Victoria’s Secret и нейните ангели след обявяването за отмяната на шоуто й тази година.

Риана представи новата колекция Savage X Fenty

Риана представи второто шоу на марката си бельо Savage X Fenty в Ню Йорк

За колекция есен / зима 2019 на неговата марка, Риана наистина видя голямата картина, както обикновено. За да отбележи събитието, изпълнителят на Diamonds се обгради с големи имена в актуалната поп култура, както и с най -изявените модели на момента. Ето как Джиджи и Бела Хадид, Алек Уек, Кара Делевин и Джоан Смолс бяха призовани да представят с голяма фантазия новите парчета с марката Savage X Fenty, като трите модела са придружени от певицата Нормани и актрисата Лаверн Кокс. Американско шоу задължава, Риана не спестява музикалната част, с присъствието на рап група Migos, певицата и рапърът Halsey и Tierra Whack, както и развлекателната звезда DJ DJ Khaled..

Спектакъл на Savage X Fenty с голяма фанфара в Ню Йорк

Риана направи истинско шоу за парада на новата колекция на нейната марка Savage X Fenty

Докато статиите от тази нова колекция Savage X Fenty бяха публикувани едновременно на сайта на Amazon Fashion, певицата, превърнала се в предприемач, коментира подхода си към модата и нейната марка, която тя желае за всички: „Моята визия за Марката Savage X винаги е била да кара жените да се чувстват уверени и в състояние да изразят себе си “, добавяйки:„ Няма правила, когато става въпрос за проектиране на бельо. Можете да проектирате най -удобното, като най -секси ”. Колекцията предлага продукти, които са едновременно прости и удобни, както и по -сложни сатенени и дантелени артикули. „Искаме хората да изглеждат добре и да се чувстват добре“, коментира сега дизайнерът. За да направи колекцията достъпна за всички, Риана е избрала да я отхвърли в широка гама от нюанси и размери, за да отговаря на всички цветове и типове тяло. „Искаме да се чувствате секси и да се забавлявате да го правите“, каза тя..

Риана повика актьорски състав от висок клас за новото си шоу за бельо Savage X Fenty

За своето шоу Savage X Fenty през есента и зимата 2019 г. Риана покани най -популярните модели и артисти на момента

В допълнение към изключителното измерение на парада и неговите участници, представянето на тази нова версия Savage X Fenty беше белязано от забраната за мобилни телефони. Всъщност присъстващите гости бяха помолени да съхраняват своите скъпоценни смартфони в торбички, предвидени за тази цел, за да не оставят никакви изображения на филтъра на шоуто. Каузата, Риана преди това беше подписала изключително споразумение с платформата Amazon Prime, сега собственик на изображенията и която ще излъчи цялото шоу на своя сайт на 20 септември..

Целият парад ще се излъчва изключително на Amazon Prime на 20 септември

Кара Делевин и Бела Хадид бяха сред моделите, поканени от Риана за нейното шоу Savage X Fenty на седмицата на модата в Ню Йорк