Мода и начин на живот

Открийте трейлъра на „Безсмъртният“, който се появява от поредицата „Гомора“

След като малка поредица тийзъри предизвика любопитството на феновете, филмът The Immortal най -накрая разкрива официалния си трейлър. Взета от псевдонима, даден на героя на Чиро Ди Марцио, изигран от Марко Д’Аморе в поредицата Гомора, игралният филм играе ролята на отделяне между 4 и 5 сезон.

Безсмъртният, отделен от поредицата Gomorra

Безсмъртният игрален филм от поредицата Gomorra притежава своя трейлър

Следователно Безсмъртният се основава на живота на Чиро ди Марцио, член, който понякога е близък, понякога враг на мафиотския клан Савастано и чийто живот се превръща в многократни трагедии, когато примката на неаполитанския престъпен свят се затваря върху него. Трейлърът, пуснат тази седмица, започва с това, което на всички изглеждаше като краят на безсмъртния, убит от бившия си брат Гени Савастано на лодката на някакъв Enzo Sangue Blu, друг член на местния подземен свят. Докато го виждаме да потъва на дъното на Неаполитанския залив, животът на красивия гангстер започва да се развива, от хаотичното му детство, осиротяло от земетресението в Ирпиния, в което ще се корени престъпното му образование, до експатрирането му в Литва, в спорове с руската мафия. Представен като подсъзнателен образ, трейлърът е белязан от кратък пасаж, по време на който откриваме Чиро, лежащ на носилка, може би знак за оцеляването му, което може да промени играта през следващите сезони на Гомора..

Безсмъртният проследява живота на Чиро ди Марцио

Гледайте трейлъра на L 'Immortale, доживотния резултат на Ciro от поредицата Gomorra

Докато сериалът, продуциран от Cattleya и излъчен от Sky, очаква своя пети сезон, филмът The Immortal изглежда играе ролята на истински отделен продукт, с други думи скоба, позволяваща да се обяснят и изследват скритите аспекти на програмата, като мост между два сезона. „Безсмъртният не е просто филм, но и нова глава, която напълно се интегрира с Гомора“, коментира продукцията.

Щеше ли безсмъртният Чиро най -накрая да е още жив? ?

Безсмъртният, филмът, базиран на поредицата от Гомора и нейния герой Чиро де Марцио, излиза по кината на 5 декември

Играна от младия Джузепе Айело, ние по този начин откриваме миналото, което накара малкия Чиро да се превърне в един от силните мъже на неаполитанската Камора и раните, които го съпътстват и го карат да направи извода на този трейлър: „Не се страхувам да умра, защото вече съм мъртъв ”. Безсмъртният ще излезе в италианските кина на 5 декември и вероятно след това във Франция..

Джузепе Айело X Марко д’Амор

Безсмъртният, отделеният филм, режисиран и изигран от Марко д'Амор Джузепе Айело, има своя трейлър

Намерете всички модни новини & Начин на живот и на нашия официален акаунт в Twitter.