Мода и начин на живот

Palace x Evisu: закачка на видео, колекцията пристига на 3 април

Британската марка Palace Skateboards току -що обяви предстоящото си сътрудничество с японския деним лейбъл Evidu. За целта марката, лансирана през 2009 г. от Лев Танджу, публикува дуо от видео тийзъри в Instagram, разкривайки бъдещото партньорство Дворец x Евису.

Марката Palace обявява партньорство с японската Evisu в Instagram

Palace Skateboards обявява сътрудничество Palace x Evisu с два видеоклипа в Instagram

Palace x Evisu: колекция изненада с вкус на 90 -те

Palace Skateboards дразни видеокапсулата в Instagram

Така че това е чрез два малки клипа видеоклипове, публикувани в Instagram миналия уикенд, че Palace обяви на своите почитатели за предстоящото сътрудничество с Evisu, японската марка, специализирана в деним от 1991 г. Партньорство, водено от желанието да се припомни влиянието на Evisu в модата и английската рейв култура. Като такъв, Palace избра да подчертае скейтбордистите Lucien Clarke и Rory Milanes, както и емблематичния актьор от местната сцена в джунглата MC Skibadee.

Palace x Evisu: комплект от деним с кобран марка

Марката скейтборд Palace x Evisu и японският деним етикет стартират колекцията на 3 април

Дворец скейтбордове & Дънките Evisu отдават почит на годините в джунглата

Вдъхновена от 90 -те години от целия Ламанш, промоцията на капсулата Palace x Evisu се основава на различни елементи, характерни за периода. Първият уводен видеоклип включва Volkswagen Golf I кабриолет, един от най -популярните автомобили на деня. Вторият минутен клип започва на бензиностанция, включващ MC Skibadee и Lucien Clarke за пазаруване. Споменатият Golf се зарежда с гориво от Рори Миланес, който е превърнат в служител на бензиностанция. Това е последвано от винтидж видеомонтаж на калейдоскопски изображения от колекцията, за пореден път почит към рейв естетиката на 90 -те, на която MC представя своя поток от джунгли..

Evisu x Palace Skateboards: двуцветна качулка

Изненадващо сътрудничество Palace x Evisu беше закачено във видео в Instagram

„Специализирането в традиционните трудоемки методи“ изисква, в центъра на сътрудничеството между Palace и японския производител Evisu естествено е комплект от деним. Това се състои от панталони и сурово синьо яке, украсено с множество джобове с различни размери, но и много цветни петна на временното лого. Това се състои от крилото на чайката на Evisu и името Дворец. Към якето и панталона ще бъдат добавени червени и бели кожени основни джобове.

Логото на колабора използва съкращението на Evisu Gull Wing върху името на двореца

Palace Skateboards и Evisu се обединяват за колекция, вдъхновена от 90-те

Останалите артикули с марка Palace x Evisu се състоят от качулка, предлагана в два цвята, морски и сив. Този включва логото на сътрудничеството, докато имената на двете марки подреждат всеки ръкав. Представен е и суитчър, просто щампован с логото. Следва тениска с масивното триъгълно лого на двореца на гърба, преработена тук за партньорството. Следва дуо за аксесоари, изработено от шапка с кофа и чанта. И двете поемат естетиката на деним и пластирите, инициирани като цяло.

Palace x Evisu: иконата на английската марка скейтборд, поета за случая

Марката дънки Evisu си сътрудничи с Palace Skateboards за специална капсула

Тази колекция Palace x Evisu ще бъде пусната на 3 април. Здравната криза изисква, тя ще бъде достъпна само чрез официалните сайтове от онлайн магазина на Palace Skateboards и няколко Джинси от японска марка Evisu.

Дворец x Евису: Евису внесе своя деним в капсулата си с Двореца

капсулата изненада Palace x Evisu и нейните деним елементи пристигат на 3 април