Мода и начин на живот

Peaky Blinders сезон 5 е точно зад ъгъла

След като BBC тайно излъчи първите кадри от дългоочаквания сезон 5 на Peaky Blinders през януари, продължението на Приключенията на семейния клан Шелби от Бирмингам се проведе с голяма мрака миналия четвъртък в сърцето на английския град.

Томи Шелби и Peaky Blinders се завръщат скоро за 5 -ти сезон

цялата информация за следващия сезон 5 на Peaky Blinders с Cillian Murphy

В основата на този нов сезон, който започна да се снима през септември миналата година, беше финансовата криза от 1929 г., която ще разтърси света и много части на британското общество. В нова ера нови врагове, семейният клан, носен от харизматичния лидер на братята и сестрите Томи Шелби, ще трябва да се изправят срещу средата на подземния свят на Шотландия и по -специално с бандата, вдъхновена от Били Бойс от Глазгоу, мощна организация, съставена от от 800 членове и спускане на брега на река Клайд през междувоенния период.

Премиерата на сезон 5 на Peaky Blinders се състоя тази 07/18 в Бирмингам

Предварителен преглед на сезон 5 на Peaky Blinders се състоя на 18 юли в Бирмигъм

Създателят на Peaky Blinders, Стивън Найт, обясни, че сценарият за този сезон 5 ще бъде белязан от пристигането на нов герой, вдъхновен от истинския Били Фулъртън, легендарен лидер на общността в Глазгоу и отношенията му със семейство Шелби. „Тъй като бандите в Глазгоу бяха едни от най -страховитите банди, реших, че е време да се срещна с тях и да премина през северната страна на границата. Следователно ще имаме право на измислена версия на Били Фулъртън, лидера на бандата на Били Бойс ”.

Аня Тейлър Кларк и Сам Клафлин се присъединяват към актьорския състав на Peaky Blinders Сезон 5

Аня Тейлър Кларк и Сам Клафлин се присъединяват към актьорския състав на петия сезон на Peaky Blinders

Въпреки че все още не е определена дата за пускане на Peaky Blinders Season 5, част от информацията за кастинга е споделена от продукцията. Така Сам Клафлин и Аня Тейлър Кларк ще влязат в поредицата, Aberama Gold остава там, докато, разбира се, Алфи Соломонс и Джо Коул излизат, застреляни. Последната информация, предадена от Mirror, изглежда, че петият сезон не е последният и че поне още два са в процес на подготовка.

Peaky Blinders може да се разшири в сезон 7 или 8

Според известна информация, предадена от The Mirror, са планирани още два сезона на Peaky Blinders