Мода и начин на живот

Почина калифорнийският рапър Нипси Хъсл

Рапърът от Лос Анджелис Нипси Хъсл почина в неделя следобед при стрелба пред магазина за дрехи на Marathon Clothing Company, който притежаваше. 33-годишният баща на две деца, той беше признат за ангажираността си с афро-американската общност в града и беше един от последните номинирани за награда „Грами“ с албума си „Victory Lap“. Тъй като разследването изглежда продължава в опит да се овладее предполагаемия терор, „вероятно свързан с банда“, както съобщава „Лос Анджелис Таймс“, градският съвет се присъедини към първите трибуни: „Сърцата ни са към близките на тях от Нипси Хъсл и за всички засегнати от тази трагедия. Лос Анджелис е наранен всеки път, когато млад живот е загубен от ужасното насилие на оръжията “, каза Ерик Гарсети, кмет на Града на ангелите. Някои личности също проговориха след новините, като Jay-Z, Rihanna, John Legend, LeBron James, Snoop Dogg, Drake и Pharrell Williams. Той също така туитира малко преди драмата, че “Да имаш силни врагове е благословия” …

Нипси Хъсл беше застрелян пред магазина си в Хайд Парк

Калифорнийският рапър Nipsey Hussle почина в неделя, 31 март, след като стана жертва на стрелба в Лос Анджелис

Истинско име Ermias Asghedom, Nipsey Hussle е успял да си направи име като художник и гражданин. След като започва кариерата си в калифорнийския ъндърграунд през 2005 г. и се материализира с микстейпове като “Marathon” през 2010 г., той стартира своя физически проект “Crenshaw” през 2013 г., който бързо беше оценен от Jay-Z. След това той ще отбележи духовете през 2016 г. с парчето FDT, посветено на американския президент Доналд Тръмп, след това през 2018 г. ще издаде първия си студиен албум „Victory Lap“, приветстван от критиците и от многото колаборации, които съдържа. , като Кендрик Ламар, CeeLo Green, P Diddy или YG.

Nipsey Hussle издаде дебютния си албум Victory Lap през 2018 г.

Нипси Хъсл почина в неделя на 31 март след стрелба пред магазина си в Хайд Парк в Лос Анджелис

” Това няма смисъл ! Умът ми е разстроен “, туитира Риана, когато чу новината за драмата.

скрийншот rihanna tweet за смъртта на Нипси Хъсл, застрелян при стрелба в Лос Анджелис

Освен музикалната си кариера, този, който беше спътник на Лорън Лондон, също беше активен на социално и предприемаческо ниво, по -специално със създаването на Vector 90, място за обучение по нови технологии и инкубатори. Неговата цел беше да подкрепи общностите в неравностойно положение в Калифорния, надграждайки успехите, генерирани от Силициевата долина. Той каза: „Често се казва, че е вдъхновен от художници и спортисти, но Илон Мъск и Марк Зукърбърг са други страхотни примери, които да последват“.

По -рано член на бандата, Нипси Хъсъл сега се бори срещу насилието

Рапърът от Лос Анджелис Нипси Хъсл е застрелян при стрелба пред магазина си в Хайд Парк