Мода и начин на живот

Разкрити са причините за смъртта на Кийт Флинт (The Prodigy)

Сега знаем малко повече за смъртта на Кийт Флинт на 4 март. Ако след откриването на тялото на художника, полицията е успяла незабавно да изключи хипотезата за подозрителна смърт, първите елементи, излязли от разследването, изглежда потвърждават тези твърдения..

Разкрити са причините за смъртта на Кийт Флинт

снимка на Кийт Флинт, седнала на тротоара в непринудено облекло за новинарска статия за разкрити причини за смъртта чрез обесване

Всъщност, ако тезата за самоубийството беше обявена непосредствено след факта, Би Би Си съобщава, че смъртта на Флинт би била причинена от обесване. Информацията е съобщена от едно от лицата, отговарящи за разследването, проведено в Есекс в Англия, което уточнява, че все още тече токсикологична експертиза, за да се знае повече за състоянието на ясност на певицата по време на вземането действие.

“Не мога да повярвам, но Кийт току -що сложи край на живота си.” Лиъм Хоулет

снимка на Лиъм Хоулет и Кийт Флинт от чудото на церемонията по връчване на наградите на Керранг преди смъртта му от самоубийство

Ако изчезването на Кийт Флинт на 49 -годишна възраст беляза феновете и членовете на групата, които в процеса решиха да отменят цялото си лятно турне на фестивала, сценарият за самоубийство за съжаление не учуди приятеля му Лиъм Хаулет, който познаваше художник в емоционално труден проход. След като наскоро се раздели с партньорката си Маюми Кай, певецът изпадна в дълбока депресия, която според вестник The Sun би му напомнила за неговите стари демони, което го връща към употребата на наркотици..

 певецът страдаше от депресия, откакто той и партньорката му се разделиха

bbc разкри, че чудотворният певец Кийт Флинт е починал от самоубийство, като е обесен на 4 март 201ç

Оригинална статия от 06 март 2019 г .: Кийт Флинт, причудливият певец на The Prodigy, почина.

Кийт Флинт, причудлив певец и фронтмен на The Prodigy, почина в дома си на 4 март, на 49 -годишна възраст. Открити в безсъзнание в дома му от полицията, те първо обявиха, че изключват всякакви подозрителни следи..

Характер, отделен с буйния си стил, гласа и сценичната си енергия, Флинт и неговата група The Prodigy се издигнаха на върха на европейските и международни класации, благодарение на песните си „Firestarter“, „Breathe“ или огромния хит „Smack My B * tch Up ”, от албума„ The Fat of The Land освободен ”през 1997 г. Лиъм Хаулет, един от членовете на групата, заспа и вече изрази загубата на своя приятел чрез акаунта в Instagram на колектива:“ Не мога да повярвам, но въпреки това е вярно, Кийт, нашият брат, току -що приключи дните си “, добавяйки:” Аз съм в шок, много ядосан, объркан и имам разбито сърце … RIP, брат ти Лиъм “.

Разпознаваем по двойния си гребен, татуировките и безумното си сценично изпълнение, Кийт Флинт се утвърждава като една от най -важните и влиятелни фигури в английската музика на 90 -те години. В началото на това десетилетие той създава групата The Prodigy с неговият DJ приятел и рейв партньор Лиъм Хаулет. Той ще започне като го придружава като танцьор по време на неговите сетове, преди да отиде до микрофона, като по този начин създаде групата The Prodigy. Той ще се превърне в един от пионерите на британската електронна сцена, смесвайки нововъзникващите стилове на времето с пънк влияния, както музикално, така и в текстове. Вторият албум на групата “Music for the Jilted Generation” (1994) е номер едно в продажбите на албуми във Великобритания. Флинт и приятелите му използват този популярен успех, за да проследят три години по -късно с “The Fat of the Land”, който също се нарежда на първо място и е коронован с платинен запис в САЩ и Великобритания.. 

Съобщението за смъртта на Кийт Флинт идва няколко месеца след излизането на последния им албум “No Tourists” (ноември 2018 г.), който трябваше да предшества турне по европейски и южноамерикански фестивали през лятото 2019 г..

The Prodigy отмени концерти, планирани за издаването на последния им албум “No Tourists” (ноември 2018 г.)

снимки на тримата основни членове на чудото с Кийт кремък в средата, починали на 4 март от самоубийство