Мода и начин на живот

Timberland X Lee, колекция от дивия запад

Двете американски марки, известни с вдъхновението си от чудесния външен и външен текстил, най -накрая решиха да работят заедно за колекция от капсули Timberland x Lee. Наличен от 11 ноември, дуото публикува бележника от партньорството си преди няколко дни. В програмата големите пустинни пространства на американския Запад и дънкови облекла, предназначени за приключения.

Timberland X Lee: колекция, вдъхновена от чудесното открито

Timberland X Lee: двете марки лансират колекция в сътрудничество

Преоткривайки естествените си корени, Тимбърланд и Лий представят резултата от сътрудничеството си чрез поредица от снимки, показващи гама от дрехи, доминирани от индиговото синьо на деним плат. За да отдаде почит на околната среда, която служи като фон на продуктите на двете марки в продължение на много десетилетия, колабът Timberland X Lee се отличава с използването на по -екологични материали, включително селекция от рециклиран лен и полиестер, както и памук биологични. Изрязани от дебел деним и след свободни кройки, денимните продукти се възползват от ноу-хауто по въпроса за Къщата на Лий, обединявайки мъжки и дамски панталони, якета с множество джобове, суичъри или дори дебели тонирани ризи..

Timberland X Lee: органични и рециклирани тъкани

Колекцията от колабора Timberland X Lee е проектирана от рециклирани и органични тъкани

Ако изборът на деним плат ясно показва острото участие на Лий в това сътрудничество, Timberland отбелязва колекцията от своята паста със специално издание на традиционните си високи ботуши, Lee X Timberland 6-Inch Premium. Откриваме горната им част от набук, обработена с Gore-Tex®, подметката Vibram® Grippy и интериора от изкуствена кожа. Продадени в ограничена серия, тези обувки Timberland x Lee са брандирани с печата на колаба, изобразявайки името на марката дънки партньори и с деним каишка за глезена..

Lee X Timberland Limited Edition 6-инчови премиум ботуши

Като част от колекцията Timberland, марката пуска ограничено издание на своите ботуши Lee X Timberland 6-Inch Premium

Колекцията от капсули свързвайки Лий и Тимбърланд вече се предлага от някои търговци на дребно на цени, вариращи от 60 евро за тениска или шапка и до 180 евро за дънково яке, обувки ботуши Lee X Timberland 6-инчов Premium се продават на уебсайта на Timberland.

Collab Lee X Timberland, западноамерикански аромат

Двете американски марки дрехи за открито се обединяват за колаборация на Lee X Timberland

Намерете всички модни новини & Начин на живот и на нашия официален акаунт в Twitter.