Мода и начин на живот

UNDEFEATED x Anti Social Social Club: капсула в края на годината

След неотдавнашното си партньорство с Hot Wheels, американската марка Anti Social Social Club добави ново сътрудничество към своя кредит и обяви съвместната си колекция с американския магазин за маратонки UNDFTD. Стартиран миналия уикенд, колаборацията UNDEFEATED x Anti Social Social Club включва поредица от качулки с качулка, тениски и различни аксесоари като шапка, чорапи или дори шейкър за протеинови шейкове..

Сътрудничеството на UNDEFEATED x Anti Social Social Club

Американската марка и магазинът за маратонки обявяват сътрудничеството UNDEFEATED x Anti Social Social Club

Украсена с крещящи цветове по психоделичен начин, колекцията UNDEFEATED x Anti Social Social Club подчертава смесицата от две същества, които вървят перфектно. Централният суитчър ASSC x UNDFTD се предлага в три различни цвята, бяло, черно и зелено каки. Двете марки са представени в равни части, като логото на Anti Social Social Club обхваща гърба и левия ръкав на дрехата, докато това на калифорнийския магазин се намира отпред и отдясно на ръкава, всички в дъга. -Sky pop цветове небе, напомнящи за термокамера.

UNDEFEATED x Anti Social Social Club: качулки

UNDEFEATED x Anti Social Social Club, двата етикета обединяват сили за капсула преди празниците

От своя страна тениската се предлага в два цвята, розов и черен. Гърбът му е маркиран с широкоформатен правоъгълник, оформен от НЕОБРАЗИМИЯ печат, подчертан от Антисоциалния социален клуб, всички в облак от камуфлажни цветове, смесени в розово и каки зелено. Отпред има по -малка версия на същата графика.

UNDFTD x Анти -социален социален клуб

UNDFTD x Анти -социален социален клуб: ограничена капсула за края на годината

Що се отнася до аксесоарите UNDEFEATED x Anti Social Social Club, те се фокусират върху трезвеността и са лишени от цветни графики. На черната шапка има просто логото на двата етикета, отпред и отзад. Същото важи и за черните чорапи, украсени с двете бели икони, докато бялата двойка е украсена със същата харта, този път налична в червено и синьо..

ASSC x UNDFTD

Двете американски марки се обединяват за мини ASSC x UNDFTD колекция в края на годината

Издадена на 21 декември, колекцията UNDEFEATED x Anti Social Social Club беше достъпна по целия свят изключително на уебсайта на ASSC, но се оказва вече разпродадено.

UNDEFEATED x Anti Social Social Club: разпродадени

Anti Social Social Club x UNDEFEATED, лимитираната колекция е разпродадена за минути