Мода и начин на живот

UNO Minimalista, дизайнерска версия на известната игра

Докато настолните игри и картите със сигурност излизат в много домове през този период на общо задържане, UNO, един от най -популярните от тях, се предлага с много елегантно преобразяване с изданието UNO Minimalista.

Играта UNO предлага черна и минималистична версия

Mattel ще пусне UNO Minimalista, специално издание на карти, с трезвен дизайн

UNO Minimalista, играта Mattel извежда смокинга

Истински успех от 70 -те години на миналия век, играта на карти UNO, публикувана от компанията Mattel, несъмнено е една от най -популярните по света, дотолкова, че сега се предлага в множество версии за конзоли. Проста по отношение на правилата си, чисти карти и размер на джоба, играта далеч не е първият й опит по отношение на специално издание. Като такава, известната игра преди няколко месеца стартира “Artist Series”, колекция от кутии в ограничени серии, чиято естетика е вдъхновена от произведения на велики имена в живописта. Например, имаше пакет, посветен на Жан-Мишел Баскиа, съвместно редактиран с художествената агенция Artestar. За да подсили имиджа на UNO игра, създадена за всички, Mattel също така проектира приобщаваща версия на брайл, в партньорство с Американската национална асоциация на слепите.

UNO играе играта на сътрудничество

С UNO Minimalista, Mattel преработва играта с карти и й предлага елегантен дизайн

UNO Minimalista, идея на младия бразилски дизайнер Уорлесън Оливейра

Въпреки че сега има много сътрудничества в света на модата или дори в автомобилната индустрия със сливането между Futura 2000 и BMW, настолната игра вече не надминава. Затова UNO изоставя своя закачлив традиционен дизайн в полза на минималистична ограничена серия, всички облечени в черно. Това специално издание с изискан вид и просто наречено “Minimalista” е дело на бразилския дизайнер Уорлесън Оливейра.

Модерен дизайн

Известната игра на карти UNO излиза в специално черно и минималистично издание

Това издание на UNO Minimalista първоначално беше само личен проект, осъществен от младия дизайнер, както той посочи по време на публикуването на първите снимки на играта в Instagram, миналия януари. Въз основа на положителната обратна връзка, Mattel очевидно е решил да заложи на дизайна на бразилеца и да превърне идеята в реалност. Така играта е представена в лъскав черен картон, присъстващ на кутията и задната страна на картите. Предната част на тези използва обичайните цветове на играта, като цифрите са поставени в центъра.

Играта UNO Minimalista скоро ще бъде достъпна при дилърите на Mattel, на цена от около 10 евро.

Намерете UNO Minimalista много скоро в любимите си магазини

UNO Minimalista, дизайн и минималистична версия на известната игра от Mattel