Мода и начин на живот

Великденска литургия за концерта на Coachella на Кание Уест

Както той обяви, Kanye West представи своето шоу на фестивала Coachella като маса тази Великденска неделя. В разгара на духовна програма с песни и танци, кралят на съвременната поп култура изпълни и новото си заглавие Вода, пред голяма тълпа от около 50 000 души. Представление, което не е първо за Кание Уест, който вече е бил домакин на религиозни събрания в миналото.

Кание Уест направи концерт на Coachella с концерт на църковна служба

снимка на концерта на Кание Уест в Coachella, изпълнен като Великденска неделна литургия

Построен на височините на хълм с изглед към обекта Coachella, офисът се излъчва в ефира на фестивал в рамките на фестивала, с множество щандове, предлагащи закуски и други продукти за сутрешните гуляи. Както обикновено, Yeezus успя да отбележи събитието с комерсиален щрих, с продажба на текстил, извлечен от неговото изпълнение, с колекция от суичъри, чорапи или други тениски в слава на християнската религия и задължително високи цени.

Религиозни песни и стоки за Пасхалната литургия на Кание Уест в Коачела

Масовият концерт на Кание Уест събра повече от 50 000 души в Коачела

Именно за органна мелодия Кание Уест започна своето мистично шоу, като направи входа си заобиколен от хор с подходящи тоалети, преди да образува кръг около хълма, нервния център на събитието и който не напомня за обстановката на Телепузици за някои интернет потребители. След това рапърът и неговата група избраха да изпълнят класика на соул музиката, чрез песни от Рой Айърс, Отис Рединг, Стиви Уондър и парчето Do I Do.

На живо / маса се празнува пред 50 000 зрители

Kanye West представи нова песен Water по време на масовото си изпълнение на живо в Coachella

Продължителното три часа шоуто бе белязано от присъствието на много гости като рапърите Kid Cudi и Chance the Rapper, които ще затворят шоуто преди последната DMX маса. Кланът Кардашиян също е част от партията. Черешката на тортата, Кание Уест се възползва от събитието, излъчвано на живо в Youtube, за да изпълни новото парче “Вода”.

Кание Уест използва събитието, за да представи новото си заглавие „Вода“

Кание Уест пусна в продажба вдъхновени от религията стоки по време на концерта си на Coachella