Mode en schoonheid

Basketbaltrend voor dames in 2021 – ideeën om je goed te voelen in je sneakers!

Je weet waarschijnlijk dat schoenen en vrouwen een lange liefdesaffaire zijn! Maar terwijl de inloopkast van Carrie Bradshaw vol stond met chique schoenen met hak, slaat de vrouw van vandaag haar sneakers even hartstochtelijk op. Door comfort en stijl te combineren, werden sneakers al snel een mode-item op zich. En denk nog eens goed na, we hebben een paar voor elke gelegenheid! Om uw positie in deze snelgroeiende markt beter te begrijpen, vindt u onze selectie van: trendy damesbasketbal in 2021.

Ronde van de horizon van trendy damesbasketbal in 2021

Voordat we u de weinige trends presenteren die dit lente- / zomerseizoen de wind in de zeilen zullen hebben, moet een belangrijk feit worden opgemerkt. Vrouwenbasketbal zelf zou de neiging hebben om los te komen van de dictaten van de mode. Een fenomeen dat zich vooral manifesteert in het extreem rijke modellenaanbod en de gevarieerde esthetiek. Want vandaag is het niet langer een kwestie van standaardiseren, maar van iedereen zijn individualiteit te laten manifesteren.

Daarnaast is er ook qua stijl een significante verandering in kledinggewoonten opgetreden. Herhaalde opsluitingen en de sluiting van openbare plaatsen hebben geleid tot een democratisering van de ontspannen stijl. Het sweatshirt, jogging en gympen werden toen het uniform van de opgesloten persoon. En wat een genot, we voelen ons daar zo op ons gemak. Een snelle blik in de schappen van de schoenenwinkel zou echter voldoende zijn om enkele actuele trends te identificeren. Als het echter niet altijd mogelijk is om daarheen te gaan, basketbal vrouw zelfs de trend van Galeries Lafayette is gemakkelijk online te vinden. Neem gewoon de tijd om in het e-commerceplatform van de historische winkel te graven. Voor de rest presenteren we u hieronder, de modellen die de buzz zullen maken.

Onze schoenideeën om modieus en goed te zijn in je sneakers

streetwear idee voor dames in oranje en blauw met oranje sneakers zwart wit nike.jpg

Vintage sneakers

Je hebt vast wel eens horen zeggen dat “mode een eeuwige herstart is”. Een zin die al cliché klinkt, maar helemaal van toepassing is op sneakers. De nostalgie van de jaren 80 en 90, herintroduceert, herpubliceert en neemt opnieuw iconische modellen van deze tijd. Van de beroemde Stans Smith tot de onmiskenbare Air Jordan. En zelfs luxemerken, zoals Gucci, zouden er voor bezwijken met hun eigen retro-chique interpretaties, geïnspireerd op de jaren 70..

Een vintage sneaker om je jeugd opnieuw te beleven

Nike Air Shoes vintage voorbeeld van basketbal vrouw trendjaar 2021 original.jfif

De “vaderschoenen”

Nog een retro-adem die weer in de mode is – de beroemde “dad shoes”. Onmogelijk om ze niet in de schappen of op straat te zien! Grote zolen, nogal rauw en ouderwets karakter, dit is het type sneaker dat je vader zou kiezen als hij een winkel binnenloopt. Dus, kun je al raden waar ze hun naam vandaan hebben? Als het moeilijk zou zijn om ze met een jurk te dragen, zouden deze hardloopschoenen een perfecte aanvulling zijn op je streetwear-outfits. Op deze manier zou dit model bovendien zijn oorspronkelijke territorium, de speeltuin, verlaten om een ​​nieuwe esthetiek te veroveren. Die van de relaxte urban stijl die meerdere celebrities al hebben aangedurfd. Ja, we houden van de jaren 90 !

Ruwe maar te chique “dad shoes” sneaker !

streetwear-outfit met actuele modieuze basketbal voor dames, eigentijdse sportieve stijl

Witte sneakers voor elke dag

Net als de kleine zwarte jurk die elke vrouw in haar garderobe moet hebben een paar witte sneakers elegant. Simpele sneakers of hoge sneakers, zoals we ze dit jaar het liefst zouden hebben, de keuze is aan jou. Merk op dat dit de beste schoen is om te combineren met je straatkleding. In combinatie met een stijlvolle broek of zelfs een rok of jurk zijn de witte sneakers tijdloos. Veja, Saint Laurent of Converses, draag ze met klasse !

Witte hoge sneakers voor alledaagse outfits

2021 trendy basketbal converse model hoge schoenen voor dames wit color.jfif

Kleurrijke sneakers

Aarzel echter niet om in een casual setting de kleurrijke sneakers te dragen. Vaak gemonteerd op een platform, zou dit type schoen de ster van je streetwear-outfit zijn. Zeker als je hebt gekozen voor een meer gewoon kleermakersduo. Bijvoorbeeld een wit t-shirt en een spijkerrok. Modellen als Sandro’s Flame Low Sneakers, Nike Air Max 90s, Puma Cruise Riders en bloemrijke Stans Smiths behoren tot onze favorieten..

De kleurrijke sneaker om karakter toe te voegen

kleurrijke sneakers in nori roze en grijs voorbeeld luxe sneakers vrouw roze outfit

ecologische modellen

Tot slot, sinds vandaag zijn we gek op alles wat duurzaam is, is ook de eco-verantwoorde beweging niet nagelaten onze kleedkamers binnen te komen. En maak je vooral geen zorgen! De productietechnologie is tegenwoordig zo geavanceerd dat het onmogelijk is om een ​​milieuvriendelijke sneaker te onderscheiden van zijn in massa geproduceerde neven. Gerecycleerde materialen, veganistisch leer, veel merken zetten zich in voor het milieu, waaronder Veja, Adidas, Nike, Allbirds en anderen.

Een gerecycled model – de toegewijde keuze 

modieuze basketbalvoorbeeld ecologische schoen van gerecyclede materialen origineel ontwerp, trendy damesbasketbal in 2021