Mode en schoonheid

Hoe de favoriete kapper van zijn klanten te worden?

“De schoonheid van de lucht zit verborgen in de sterren en die van de vrouw in haar haar”, zegt een spreekwoord. En we waren het er niet meer mee eens! Want laten we eerlijk zijn, niets kan tippen aan het gevoel van voldoening en de boost van zelfvertrouwen na een nieuwe doordachte snit of een fris kapsel, gedaan in uw favoriete schoonheidssalon. Maar om de kans te krijgen uw klanten mooi en stralend te maken, moet u eerst hun vertrouwen winnen. Hoe dan, zeker gezien de steeds toenemende concurrentie? Wat zijn de belangrijkste tips om de prestatie te bereiken om een ​​gerenommeerde kapper te worden die geliefd is bij uw klanten? Te ontdekken in de volgende regels:.

Word het favoriete kapsel van zijn klanten in slechts een paar eenvoudige stappen

professionele zorg schoonheidsbezoek kapper salon kappers stilering haar kapsel tools

Stop nooit met verbeteren en leren

Een opleiding en een diploma zijn de basis om je droombaan te kunnen doen. Maar naast de juridische kant zijn er nog een paar pijlers nodig om de harten van haar cliënten te winnen. Het is vooral de passie, de drive om te blijven verbeteren, om je kennis en vaardigheden uit te breiden. Hiervoor is het belangrijk om altijd op de hoogte te blijven van trends, om je nieuwsgierigheid en creativiteit constant te voeden..

Voortdurend verbeteren door kennis en vaardigheden te ontwikkelen

weten hoe je stilering leert kennen kappers kapsalon schoonheidsdiploma

Weet hoe u uw bedrijf moet beheren

En dan hebben we ook nog een goede organisatie nodig. Tijdbeheer, reserveringen, financiën. Dit is een cruciaal punt, zeker als je de opening van een salon begint en de ambitie hebt om een ​​onafhankelijke professional te worden. Op dit punt hebben we vandaag de mogelijkheid om a kapper software om zijn bedrijf te runnen. Met een dergelijke tool kunt u uw afspraken gemakkelijker beheren, uw omzet analyseren en verhogen, profiteren van professionele hulp en advies, een webgebaseerd online reserveringssysteem opzetten, enz. Bovendien kunt u een gratis kapsalon software en kies op basis van uw behoeften de upgrade met betaalde opties.

Een goede organisatie is een sleutelfactor in het succes van elk project

cosmetische producten verzorgingsrituelen schoonheid haar leren professionele kennis software kapper

Leer de wensen van zijn klanten te behouden, te beluisteren en te decoderen

Dan komt uw houding ten opzichte van de klant. Want ja, vaardigheden zijn een essentiële voorwaarde voor de uitoefening van het beroep. Maar dan is er nog het vermogen, de gave om met elk individu een bepaalde relatie aan te gaan, om te leren hun gedachten, hun verlangens, de resultaten die ze op dit exacte moment nodig hebben te ontcijferen. Oftewel: kapper worden.

Luister en begrijp de wensen van haar klanten 

hoe een goed kapsel te zijn, klanten te behouden weten hoe ze haarverzorging moeten knippen

Investeer in een decor dat bevorderlijk is voor ontspanning

En tot slot, sinds de oudheid wordt het bezoek aan de kapper beschouwd als een soort uitje … Als een echt geschenk voor een persoon die moet opvrolijken, zich speciaal moet voelen, zijn zorgen moet vergeten en voor zichzelf moet zorgen. ” geniet van een transformerend schoonheidsritueel (fysiek en mentaal). Overweeg in dit opzicht om de ruimte zo in te richten dat het rustgevend is en bevorderlijk is voor ontspanning. Het is inderdaad niet nodig om een ​​grote investering te doen. Helemaal niet. Je hoeft alleen maar een paar planten toe te voegen, een etherische oliediffuser te installeren, zachte en ontspannende muziek te spelen enz. Al deze kleine dingen helpen de klantervaring te maximaliseren.

Let op de inrichting van de woonkamer

interieur decoratie ontwerp kapperszaak moderne stijl muur accent ontspanning plant verlichting een kapper worden