Mode & Lifestyle

Actrice Lashana Lynch zou het kostuum van 007 kunnen dragen

Sinds Daniel Craig aankondigde dat hij zijn schort wilde teruggeven als geheim agent van Zijne Majesteit, heeft de wereld zich afgevraagd wie hem zal opvolgen in de toekomstige avonturen van 007. Een tijd gevorderd als de waardige opvolger van de Britten, heeft zijn landgenoot Idris Elba sindsdien verklaard zijn weigering om de spion te spelen, ingegeven door de negatieve reacties die werden gekenmerkt door racisme waarmee de acteur van Ghanese afkomst te maken had. Als deze vragen tot nu toe gericht waren op de nasleep van Daniel Craig, lijkt het erop dat zijn vervanging dichterbij is dan verwacht, volgens een anonieme bron dicht bij de franchise. De overgang zou inderdaad al kunnen plaatsvinden in de Bond 25-aflevering die momenteel wordt opgenomen in Jamaica, Italië en Engeland. Volgens berichten geciteerd door Mail on Sunday, wordt verwacht dat het kostuum van 007 zal worden aangetrokken door de zwarte Engelse actrice Lashana Lynch. Een manier om te reageren op alle conservatieven die weigerden de rol van de Britse spion te zien gespeeld door een karakter van kleur of een vrouw.

Lashana Lynch trekt het kostuum van 007 aan in de komende James Bond-aflevering, Bond 25

Lashana Lynch speelt de rol van Agent 007 in de aankomende Bond 25-film

Mocht deze aankondiging cruciaal blijken te zijn voor alle fans van 007, dan zou deze transitie a priori alleen gekoppeld zijn aan het scenario Bond 25. De scenarist in kwestie wil namelijk dat James Bond, gespeeld door Daniel Craig, heeft besloten om in Jamaica, voor Agent M, directeur van MI6 en gespeeld door Ralph Fiennes, roept hem zoals gewoonlijk terug om de dienst te hervatten om de wereld te redden. Op dat moment zou Lashana Lynch tussenbeide komen. “Er is een cruciale scène aan het begin van de film, wanneer M 007 vraagt ​​om de kamer binnen te komen (…) wanneer iedereen Daniel Craig verwacht, is het Lashana Lynch die opduikt”.

Lashana Lynch zou het nummer 007 moeten krijgen nadat de geheim agent met pensioen gaat

Bron gepubliceerd door Mail On Sunday, actrice Lashana Lynch gaat James Bond vervangen als 007

Gebaseerd op een idee van scenarioschrijver Phoebe Waller-Bridge, auteur van onder meer de serie Killing Eve en opgeroepen om het imago van de franchise te moderniseren, zou Daniel Craig daarom zijn rol van James Bond behouden, maar zijn registratienummer 007 afstaan ​​aan zijn nieuwe een collega. Een rekruut die hij natuurlijk snel zal proberen te charmeren: “Natuurlijk voelt Bond zich aangetrokken tot de nieuwe vrouw 007 en zal hij zijn gebruikelijke verleidingstechnieken uitproberen. Zonder succes, althans in het begin. “

Aanwezig bij de casting, zou de rol van Lashana Lynch echter belangrijker moeten zijn dan verwacht

Lashana Lynch zou de volgende agent 007 kunnen zijn, na de pensionering van James Bond als Daniel Craig in Bond 25

De participaties van Phoebe Waller-Bridge en Lashana Lynch brengen James Bond in een nieuw tijdperk. “Terwijl trouw aan wat we allemaal verwachten van een James Bond-film, maakt het deel uit van de moderniteit en is het gericht op nieuwe generaties (…) te midden van achtervolgingen en spectaculaire gevechten, het moet leren omgaan met #MeToo “.

Bond 25 verschijnt volgend jaar, met Rami Malek en vermoedelijk Christoph Waltz.

“… Temidden van de achtervolgingen en spectaculaire gevechten moet hij (James Bond) leren omgaan met de #MeToo-post”

De inzending van Lashana Lynch als Agent 007 maakt deel uit van het scenario geschreven door Phoebe Waller-Bridge