Mode & Lifestyle

Adidas en Missoni werken samen voor limited edition-collectie

Het Italiaanse modemerk Missoni en de apparatuurfabrikant Adidas hebben de handen ineengeslagen voor een collectie met lenteaccenten, die vanaf 24 april in een beperkte oplage verkrijgbaar is. De hardloop-georiënteerde capsule bestaat uit sportkleding voor mannen en vrouwen met caleidoscopische graphics die het transalpine huis dierbaar zijn, evenals een herinterpretatie van de drie-strepen sneakers van het merk, de Adidas Ultra Boost Clima.

Adidas X Missoni, een samenwerking in het teken van sport

Adidas en Missoni werken samen voor een limited edition hardloopcollectie inclusief Ultra Boost-schoenen

Missoni’s interesse in de sportwereld dateert niet van vandaag, de oprichter, Ottavio Missoni, nam zelf deel aan de Olympische Spelen van Londen in 1948 in de categorie 400 m horden, waarvoor hij ook de outfit creëerde. zijn gelijknamige bedrijf in 1953.

Ottavio Missoni, de maker van het merk, nam zelf deel aan de Olympische Spelen van 1948

De Adidas X Missoni collectie bestaat uit sportkleding en Ultraboost Clima schoenen

Angela Missoni, dochter van de oprichter en creatief directeur binnen het merk, rechtvaardigt de eenvoud en het comfort van haar producten door de karaktereigenschap van haar vader, die ze omschrijft als “erg lui”. Een manier om ook uit te leggen dat, ondanks het succes van het Italiaanse label en zijn belangrijke plaats in de modewereld, het bedrijf nog steeds wordt beschouwd als een ambachtsman, vergeleken met andere grote namen in confectiekleding in de wereld. operatie.

De Adidas Ultra Boost, herzien door het Italiaanse huis

Missoni bezoekt de Adidas Ultra Boost Clima-schoenen opnieuw voor een capsulecollectie in beperkte oplage

Deze samenwerking met het op één na grootste sportkledingmerk ter wereld blijft echter zeer trouw aan de stijl van het huis Varese, met het caleidoscoopontwerp dat bekend is bij fans van het Italiaanse bedrijf, hier aangeboden in zwart-wit of in kleurrijke versie. Naast de door Adidas ondertekende Ultra Boost-sportschoenen, bestaat het assortiment uit truien, sweatshirts, jassen en shorts met rits voor dames en heren, allemaal ontworpen met de OEM’s Primeknit-technologie..

De collectie is vanaf 24 april te koop op missoni.com en 25 april op adidas.com, evenals in bepaalde fysieke winkels..

Preview van de Adidas X Missoni-collectie, beschikbaar vanaf 24 april in een beperkte oplage

Adidas X Missoni met een serie ultra Boost t-shirts, shorts en schoenen speciaal voor hardlopen