Mode & Lifestyle

Alles wat er te weten valt over de 21e Teen Choice Awards 2019

De 21e Teen Choice Awards vonden gisteren, 11 augustus 2019, plaats op Hermosa Beach, Los Angeles. De grootste en slimste beroemdheden van Hollywood verzamelden zich deze zondagavond in hun beste outfits. Van Taylor Swift tot Jessica Alba tot Gabrielle Union en meer, beroemdheden uit de wereld van televisie, muziek, dans en film komen opdagen voor de prijsuitreiking.

De 2019 Teen Choice Awards-presentatoren in casual chique Californische stijl

Alles wat er te weten valt over de 21e Teen Choice Awards 2019, presentator Lucy Hale en David Dobrik

Presentatoren Lucy Hale en David Dobrik kenden meer dan 20 persoonlijkheden en werken toe op basis van hun populariteit bij tieners, die de enige kiezers zijn. Het evenement werd dit jaar voor het eerst gehouden in Hermosa Beach, Californië. Natuurlijk waren de fans van deze avond gevuld, want veel sterren stonden bovenaan de kandidatenlijst. De zanger van “Old Town Road” ontving vijf nominaties, terwijl Avengers: Endgame er negen ontving. Riverdale had vijf nominaties en won vier prijzen.

De acteurs van de tv-serie Riverdale tijdens de uitreiking van de Teen Choice Awards 2019

De 21e Teen Choice Awards 2019, Rivedale cast de acteurs die de surfplank voor hun tv-serie hebben ontvangen

Er waren genoeg surfplanken om de Teen Choice Awards 2019 te vieren. De waarheid is dat je geen icoon als Taylor Swift zult vinden. De zangeres van “ME! Ontving de eerste Icon Award tijdens de Teen Choice Awards 2019. “Oké, we hebben veel om over te praten”, begon Swift nadat ze haar surfplank had aangenomen van WK-kampioen Alex Morgan, die Swift feliciteerde met haar positie in het gezicht van de beloning van mannen en vrouwen kloof, naast haar teamgenoten in het nationale damesvoetbalteam van de Verenigde Staten.

Taylor Swift en haar aangepaste bord met de gezichten van haar schattige kittens

Taylor Swift en haar gepersonaliseerde surfplank met haar katten, 2019 Teen Choice Awards-ceremonie

De 29-jarige zangeres ontving een gepersonaliseerde en oogverblindende surfplank versierd met drie van de sterren van de ster, genaamd Olivia Benson, Meredith Gray en Benjamin Button. “Dit zijn mijn harige kinderen en het is een trots moment voor mij dat hun afbeeldingen zijn getekend op een Teen Choice-surfplank”, zei ze. “Esthetisch gezien zou dit mijn favoriete prijs kunnen zijn. “.

Swift bedankte vervolgens haar fans en noemde ze “de meest geweldige en genereuze mensen”, voordat ze woorden van wijsheid deelde om de tieners te begeleiden. “Eén ding dat ik wou dat ik wist toen ik een tiener was, is dat fouten onvermijdelijk zijn”, zei ze. “Je denkt dat je misschien de kost kunt verdienen, maar het is oké om fouten te maken… het is oké”, voegde ze eraan toe..

De 21e Teen Choice Awards 2019 – Icoon Taylor Swift

Taylor Swift op de Blue Carpet, Featured Teen Choice Awards in Californië, Los Angeles

Swift bewaarde een grote verrassing voor het einde van haar toespraak door de kijkers te vertellen dat er de komende weken zoveel was om haar enthousiast over te maken. En dat omvat haar nieuwe nummer, “Lover”, waarvan ze aankondigde dat het op vrijdag 16 augustus debuteerde. Alle winnaars in alle categorieën vindt u in de link die de . presenteert lijst met genomineerden en winnaars.

Zendaya ontvangt haar bord bij de 21e Teen Choice Awards 2019

Zendaya ontvangt haar surfplank tijdens de Teen Choice Awards-ceremonie 2019 op 11 augustus 2019