Mode & Lifestyle

ASAP Rocky is gratis en terug in de VS

Bijna een maand op de dag vrijgelaten na zijn arrestatie in Stockholm wegens geweld dat leidde tot preventieve gevangenisstraf, kon rapper ASAP Rocky eindelijk toetreden tot de Verenigde Staten op zaterdag 3 augustus, een paar uur na zijn vrijlating. Na een proces van drie weken waarin de rapper zelfverdediging bepleitte, besloot de Zweedse justitie, in deze zaak voorgezeten door rechter Per Lennerbrant, daarom om ASAP Rocky vrij te laten, zodat hij het gebied kon verlaten in afwachting van het definitieve vonnis dat gepland was voor 14 augustus. “Ik zou graag een goede douche nemen en tijd doorbrengen met mijn moeder en familie. Zoals ik al eerder zei, ik ben makkelijk in de omgang. Ik sta tot uw beschikking’, zei hij tegen de rechter, die hem vlak voor zijn beslissing ondervroeg wat hij zou doen als hij zou worden vrijgelaten..

ASAP Rocky werd vrijgelaten uit de gevangenis in Zweden en keerde terug naar de Verenigde Staten

Na een maand opsluiting werd ASAP Rocky vrijgelaten uit de gevangenis in Zweden en keerde terug naar de Verenigde Staten

Als de tolk van Praise The Lord twee jaar gevangenisstraf en een zware boete riskeert volgens de Zweedse wet, specificeert zijn verdediging dat zijn aanwezigheid in het Scandinavische land niet vereist is voor de bekendmaking van de beslissing van de rechtbank. Betrokkene zou aan de magistraten hebben medegedeeld dat hij bereid was een taakstraf uit te voeren als hij veroordeeld zou worden: “Ik ben al betrokken bij liefdadigheidswerken, dus doe zoiets in het weekend. zou me niet storen (…) je weet waar je me kunt vinden “.

ASAP Rocky wacht nog steeds op uitspraak in zijn proces tegen geweld

Na een maand preventieve detentie in Zweden werd ASAP Rocky vrijgelaten en kon hij zich bij de Verenigde Staten voegen

Zoals president Trump, die persoonlijk bij de zaak betrokken was, in een van zijn tweets opmerkte: “A$AP Rocky vrijgelaten uit de gevangenis en op weg naar huis vanuit Zweden naar de Verenigde Staten. Het was een Rocky Week, kom zo snel mogelijk naar huis A$AP! “(AR werd vrijgelaten uit de gevangenis en op weg naar huis naar de VS. Het was een zware week, haast je terug naar A $ AP!)” Rakim Mayers wiens echte naam wordt gebeden om Zweden te verlaten aan boord van een privéjet een paar uur na zijn release, onderbroken door “Free Rocky” gezongen door fans de artiest bij de uitgang van het gerechtsgebouw.

Donald sprak zijn vreugde uit over de vrijlating van ASAP Rocky

Na druk te hebben uitgeoefend op Zweden, verwelkomt Donald Trump de vrijlating van ASAP Rocky

In het weekend wierp NBC News enig licht op de onderkant van deze spraakmakende affaire. Na de openbare oproep van Donald Trump en zijn beschuldigingen dat “Zweden Afro-Amerikanen veracht”, brachten de media twee dagen voor de vrijlating van de rapper een brief van de regering aan de Zweedse autoriteiten uit, waarin ze werden gewaarschuwd voor “mogelijke negatieve gevolgen in de bilaterale betrekkingen tussen de VS en Zweden”, als de zaak niet “zo snel mogelijk” wordt opgelost. Toeval of doeltreffendheid, deze dreigement ondertekend door adviseur Robert O’Brien werd echter de volgende dag officieel ontslagen door Petra Lundh, procureur-generaal van Zweden, herinnerend aan de onafhankelijkheid van de Zweedse justitie en de onmogelijkheid voor iemand om zich in een lopende zaak te mengen.

De Amerikaanse regering heeft geen geheim gemaakt van de druk op Zweden

De Amerikaanse regering dreigde Zweden met negatieve gevolgen in de bilaterale betrekkingen tussen de twee landen, om de vrijlating van A$AP Rocky veilig te stellen.

Aangekomen in Los Angeles in de nacht van zaterdag op zondag, bedankte de inwoner van Harlem zijn fans op Instagram na zijn maand van detentie. hebben gesteund in de afgelopen weken (…), het was een zeer moeilijke en vernederende ervaring”. Een petitie waarin werd opgeroepen tot zijn vrijlating was ondertekend door meer dan 640.000 mensen, waaronder rappers Tyler, the Creator en Schoolboy Q, die hun wens hadden uitgesproken om Zweden te boycotten..

Een paar uur na zijn terugkeer in het land wilde ASAP Rocky zijn familie opzoeken en het was tijdens de inmiddels beroemde zondagsmis van Kany West, de Sunday Service, dat de rapper voor het eerst optrad, omringd door ceremoniemeester ASAP Ferg , Kim Kardashian en ex-vriendin Kendall Jenner. Flacko aka ASAP Rocky zal deze zondag 11 augustus weer op het podium staan ​​in Anaheim, Californië.

Bekijk dit bericht op Instagram

DANK U UIT DE BODEM VAN MIJN HART AAN AL MIJN FANS, VRIENDEN EN IEDEREEN OVER DE HELE WERELD DIE ME ONDERSTEUND HEBBEN GEDURENDE DE LAATSTE WEKEN IK KAN NIET BEGINNEN TE BESCHRIJVEN HOE DANKBAAR IK BEN VOOR JULLIE ALLEMAAL DIT WAS EEN HEEL MOEILIJK GOED EN HEERLIJK IK WIL DE REKENKAMER BEDANKEN DAT MIJ BLADI EN THOTO TOEGESTAAN OM TERUG TE GAAN NAAR ONZE FAMILIE EN VRIENDEN OPNIEUW BEDANKT VOOR ALLE LIEFDE EN STEUN

Een bericht gedeeld door MOOIE FLACKO (@asaprocky) op 2 aug. 2019 om 11:39 uur PDT