Mode & Lifestyle

BAPE x XO: The Weeknd’s label lanceert zijn nieuwe samenwerking

Na een eerste samenwerking die in 2018 werd gelanceerd, herhalen het Japanse merk BAPE en de Canadese zanger The Weeknd het avontuur met een nieuwe gezamenlijke BAPE x XO-capsule, gearticuleerd rond het label van laatstgenoemde..

The Weeknd plaagde de nieuwe BAPE x XO-collectie

The Weeknd presenteerde de eerste beelden van de nieuwe BAPE x XO collectie

de eerste afbeeldingen van deze nieuwe BAPE x XO x The Weeknd-collectie zijn daarom deze week in preview onthuld, in afwachting van een release die gepland staat voor 11 januari. De capsule die is ontworpen door de in Toronto geboren kunstenaar naast Metro Boomin, La Mar Taylor, Derek Wise van 88Glam en Nigo’s label A Bathing APE, bevat verschillende items zoals t-shirts, sweatshirts, trainingspakken en jacks. Onder de laatste vinden we een model van het varsity-type in zwart corduroy waarop op de achterkant in oranje is gepleisterd, de emblematische aap van BAPE, vergezeld van de naam van het merk en het XO-label. Beide bedrijfslogo’s en de slogan “Till We Overdose” staan ​​ook op de voorkant, aan weerszijden van de borst. Merknamen landen ook in het wit op de achterkant en op de mouwen van het spijkerjack.

BAPE x XO x The Weeknd, met de slogan “Till We overdose”

The Weeknd en A Clothing Ape leveren een nieuwe gezamenlijke BAPE x XO-collectie

De BAPE x XO-capsule bevat uiteraard de iconische Shark-hoodie, die het middelpunt van BAPE is geworden. Aangeboden in oranje camouflage, krijgt het het XO-logo op de achterkant, naast de gebruikelijke BAPE op de voorkant. Dit gaat voor de gelegenheid vergezeld van een bijpassende broek, verfraaid met het haaienkaakbeen en een herinnering aan de twee huizen.

De capsule bevat een BAPE-sweatshirt met haaien en de bijpassende broek in oranje camouflage

Nieuwe BAPE x The Weeknd-capsule bevat een trainingspak van A Clothing Ape-haaien in oranje camouflage

Onder de vele t-shirts zien we de gedrukte serie van het personage van The Weeknd omringd door het kleine aapje Baby Milo, voor de gelegenheid als hond opgemaakt. Een tweekleurig zwart en oranje windjack en bijpassende broek maken de collectie compleet, evenals een hoodie met capuchon in dezelfde tint. Deze tweede BAPE x XO-samenwerking is beschikbaar op 11 januari op de BAPE-website en in zijn verkooppunten, evenals op de officiële website van The Weeknd.

The Weeknd t-shirts in deze tweede BAPE x XO capsule

Het Weeknd XO-label en BAPE werken voor de tweede keer samen voor een A Clothing Ape x Xo-capsule