Mode & Lifestyle

Chiara Ferragni lanceert dit najaar documentaire

In 2019 viert Chiara Ferragni’s modeblog The Blonde Salad zijn 10e verjaardag. Ter gelegenheid van haar verjaardag bereidt de influencer-ster een documentaire voor die ze dit najaar zal lanceren.

De documentaire

Volgens het nieuws wordt 2019 gevuld met nieuwe projecten en verrassingen voor influencer Chiara Ferragni. De ster heeft op sociale media al enkele foto’s gedeeld van de opnames van haar documentaire, die in het najaar van 2019 zal worden uitgebracht. De opnames begonnen tijdens haar bruiloft op Sicilië (september 2018). Het ging door na vieringen tijdens modeweken in New York, Milaan, Parijs en Cremona.

Chiara Ferragni’s modeblog The Blonde Salad wordt 10 in 2019

Haarkleur voor blauwe ogen, Chiara Ferragni beroemdheidskapsel, blond balayage-voorbeeld op lichtbruin

De speelfilm van Chiara Ferragni wordt geregisseerd door Elisa Amoruso en geproduceerd door Memo Films Srl. Hij zal vanaf het begin het verhaal van zijn carrière, zijn merk en zijn persoonlijke ontwikkeling vertellen. Ook zal hij momenten uit zijn privéleven laten zien. In de film zullen we een groot aantal modeberoemdheden ontdekken, evenals professoren, sociologen en enkele volgelingen van Ferragni die zijn leven hebben beïnvloed..

De ster bereidt een documentaire voor om het verhaal van haar leven en carrière te vertellen

hoe een overhemd te dragen dat om de taille is gebonden, Chiara Ferragni half opgestoken haarkapsel, donkerblonde haarkleur met asblonde punten

De beauty masterclass

Naast haar documentaire lanceert Ferragni in februari ook haar eerste beautymasterclass. Voor haar nieuwe project Beauty Bites ontmoet ze haar persoonlijke visagist Manuelle Mameli. De video wordt opgenomen in het Teatro Vetra, een iconische locatie voor mode-evenementen in Milaan..

De masterclass gesponsord door Lancôme en Sephora zal in 2 delen worden verdeeld en ongeveer 4 uur duren. In het eerste deel leren we enkele schoonheidstechnieken. In de tweede zal Chiara Ferragni de make-up uitvoeren die wordt getoond door Manuele Mameli.

Om je te registreren voor het evenement en je ticket te ontvangen, ga je naar de clappit-site. Prijzen variëren van 350 € tot 650 €. De première van de masterclass is op 9 februari.

Modefans wachten op Chiara Ferragni’s beauty masterclass in samenwerking met Manuelle Mameli, die in februari uitkomt

Bekijk dit bericht op Instagram

Super blij jullie te mogen voorstellen @beautybites: de eerste beauty Masterclass georganiseerd door @manuelemameli en ik? Wordt het een waanzinnige ervaring vol verrassingen? De enige details die we nu kunnen delen zijn deze: Het wordt op 9 februari in Milaan, zet je er een streep door? #BeautyBitesMasterclass

Een bericht gedeeld door Chiara Ferragni (@chiaraferragni) op ​​11 december 2018 om 8:34 uur PST

Het professionele en persoonlijke leven van Chiara Ferragni

Ferragni begon zijn carrière in de modewereld in 2009 met de lancering van zijn blog The Blonde Salad. De laatste is zeer succesvol en maakt de maker ervan de meest invloedrijke blogger ter wereld. Een paar jaar later heeft de fashionista al haar eigen schoenencollectie..

De gelukkige gebeurtenissen in zijn privéleven laten niet lang op zich wachten. In 2017 vroeg X Factor-zanger en jurylid Fedez de blogger ten huwelijk met hem op het podium in Verona. Op 19 maart 2018 beviel ze van hun zoon Leon. In juli vierde Chiara haar vrijgezellenfeest op Ibiza, net voordat ze in september 2018 ja voor het leven zei tegen de Italiaanse rapper.

In 2018 trouwde Chiara Ferragni met zanger Fedez

huwelijksceremonie Chiara Ferragni en Fedez, trouwjurk van blogger Chiara Ferragni met lange mouwen en witte tule rok

De schoenencollectie van Chiara Ferragni is een groot succes sinds de lancering in 2015

zakelijke kledingstijl, zwarte blazer met gouden knopen en lange veelkleurige splitrok van Chiara Ferragni

Italiaanse blogger lanceert speelfilm dit najaar

Italiaanse blogger Chiara Ferragni, honingblonde haarkleur, kapsel voor lang haar met golvende golven,