Mode & Lifestyle

Daniel Arsham x Pokémon x Uniqlo UT-collectie komt op 30 april

In deze periode van opsluiting lijkt het principe van mode en kleding te zijn gedegradeerd tot een zelden gezien niveau. Terwijl Walmart aankondigt dat het meer t-shirts en overhemden verkoopt dan normaal en minder broeken als gevolg van conference calls die alleen het bovenlichaam laten zien, lijken joggers en andere huishoudelijke artikelen de nieuwe zeldzame parels te zijn geworden. In een context die momenteel een drastische impact heeft op een vastgelopen mode-industrie en die fataal kan zijn voor sommige van haar spelers, blijven sommige merken nieuwe producten aanbieden. Dit is het geval van het Japanse confectiemerk dat zojuist de aanstaande komst heeft aangekondigd van de Daniel Arsham x Pokémon x Uniqlo UT-collectie, ontworpen met de Amerikaanse kunstenaar over de hele wereld van Pikachu.

Pikachu ging door de handen van Daniel Arsham en arriveert bij Uniqlo UT

De Daniel Arsham x Pokémon x Uniqlo UT t-shirtcollectie arriveert op 30 april bij Uniqlo

Wanneer Pokémon de wereld van beeldhouwer Daniel Arsham . ontmoet

Een paar weken na de presentatie van een Dior-tassenproject, heeft de New Yorkse beeldhouwer Daniel Arsham zojuist de komst aangekondigd van een nieuwe T-shirtcapsule ontworpen met Uniqlo UT en Pokémon. gepresenteerd via een videoteaser op Instagram, de Daniel Arsham x Pokémon x Uniqlo UT-collectie die eind april gepland staat, maakt deel uit van de samenwerking van de kunstenaar met The Pokémon Company, die meer dan een jaar geleden begon en die tot verschillende projecten zou moeten leiden. In deze context presenteerde Daniel Arsham twee maanden geleden zijn werk “Relic of Kanta”, al geïnspireerd door het Pokémon-universum..

Een capsule die het resultaat is van de samenwerking tussen Daniel Arsham en The Pokémon Company

Amerikaanse kunstenaar Daniel Arsham werkt samen met Pokémon voor aankomende capsulecollectie bij Uniqlo UT

Als eerste artiest die toegang heeft tot de Pokémon-archieven, legt Daniel Arsham in zijn Instagram-post uit dat hij de wereld van Pikachu niet naar hem toe wilde brengen, maar in plaats daarvan zijn eigen universum wilde integreren in de wereld van Mewtwo, Jigglypuff. en Ash Ketchum. Een resultaat dat zichtbaar is in de video in kwestie, waarin we het kleine gele personage herontdekken, in zijn originele retrostijl, stuiten op een sculptuur van hemzelf gemaakt door Arsham. Een esthetisch resultaat dat de moderne kunstgeest van de Amerikaan combineert met de nostalgie van een vintage visual.

Herziene stijl voor Pokémon-fans

Daniel Arsham gaat op zijn eigen manier het Pokémon-universum in voor een collectie Uniqlo UT-t-shirts

Waar Daniel Arsham x Pokémon x Uniqlo UT-t-shirts kopen tijdens de lockdown ?

Gepland voor 30 april in Frankrijk (24 april in Japan / VS), bestaat de Daniel Arsham x Pokémon x Uniqlo UT-collectie uit verschillende afbeeldingen met een 3D-esthetiek, gedrukt op een zwarte of witte achtergrond. Verkrijgbaar voor mannen, vrouwen en kinderen, de stukken een prijs weergeven 99 Hong Kong dollar, of een dozijn euro, en wordt aangeboden op de officiële Uniqlo UT-website.

Tot 30 april op Uniqlo UT

Pikachu en de Pokémon betreden het universum van Daniel Arsham voor een reeks Uniqlo UT-t-shirts