Mode & Lifestyle

De Golden Globes-ceremonie en winnaars van 2019

De prestigieuze Golden Globes 2019 vonden gisteren (6 januari) plaats in het Beverly Hilton, Los Angeles. Een sprookje van film- en televisiesterren woonde het evenement bij. 

De 76e editie van de Golden Globes was vol gelach en onvergetelijke momenten. Komiek Andy Samberg (Brooklyn Nine-Nine) en actrice Sandra Oh (Killing Eve) zullen de rol van de show presenteren. Het Golden Globe-winnende duo van 2018 is opnieuw herenigd als de gastheer van vorig jaar Seth Meyers.

De gastheren van de Golden Globes 2019: Sandra Oh en Andy Samberg

golden globes 2019 datum, gastheren van de 2019 golden globes prijsuitreiking, golden globes gastheren sandra oh en andy samberg

Zoals elk jaar werden de Golden Globe-winnaars geselecteerd door 90 leden van de Hollywood Foreign Press Association. De meer dan 3 uur durende show werd gekenmerkt door spanning en vele verrassingen. De genomineerden streden om prijzen in 25 categorieën. De resultaten: 14 trofeeën uitgereikt aan de winnaars in de bioscoopcategorieën en 11 trofeeën aan de winnaars van televisie.

Bohemian Rhapsody won de prijs voor Beste Dramatische Film. Acteur Ralek won ook de Beste Acteur in een Dramatische Film voor zijn vertolking van Freddie Mercury in die film..

De prestigieuze ceremonie vond plaats op 6 januari 2019 in het Beverly Hilton

76e editie Golden Globes, film- en televisieprijzen, winnaars en Hollywoodshow

De finalist in de categorie Beste Actrice in een Dramatische Film was Glenn Close (Joan Castleman in The Wife) die wedijverde met Lady Gaga (A Star is Born), Nicole Kidman (Destroyer), Melissa McCarthy (Can You Ever Forgive Me?) en Rosamund Pike (een privéoorlog). Lady Gaga en haar team daarentegen wonnen de prijs voor Best Original Song met Shallow in A Star Is Born..

De Amerikanen wonnen de prijs voor Beste Dramaserie. Richard Madden (Bodyguard) is de koploper voor Beste Acteur in een Dramaserie, terwijl Sandra Oh (Killing Eve) de prijs won voor Beste Actrice in een Dramaserie.

Je kunt de Golden Globes-winnaars van 2019 zien op de officiële website Golden Globes.

A Star Is Born Sterren – Lady Gaga en Bradley Cooper

Lady Gaga genomineerd voor rol in A Star is Born, Golden Globes 2019 Best Original Song award, Lady Gaga en Bradley Cooper Golden Globes ceremonie

Er werden ook drie speciale prijzen uitgereikt: Cecil B. DeMille Award voor Jeff Bridges, Carol Burnett Award voor Carol Burnett en Miss Golden Globe voor Isan Elba.

Inderdaad, elk jaar selecteren de Golden Globes een jong talent dat verbonden is met de Hollywood-elite. Isan Elba is de Golden Globes-ambassadeur van 2019. Een paar dagen voor de ceremonie van 6 januari kondigde HFPA-president Meher Tatna aan dat de Boris Lawrence Henson Foundation het liefdadigheidsdoel van Isan Elba van dit jaar is. Het is een organisatie die zich inzet voor Afro-Amerikanen met psychische problemen.

Groen Boek: het meest bekroonde werk won 3 prijzen

2019 Golden Globes Award Winnaars, Hollywood Awards Ceremony, Best Musical of Comedy Award voor Green Book

De Golden Globes Show wordt gehost door de Hollywood Foreign Press Association

Golden Globes 2019-show, Golden Globes-editie 76 winnaars, Golden Globes-nominaties 2019, Golden Globes 2019-datum