Mode & Lifestyle

De Louis Vuitton “Heaven On Earth” FW19-collectie van Virgil Abloh

Op deze derde dag van de Paris Fashion Week presenteerde Virgil Abloh zijn Louis Vuitton “Heaven On Earth”-collectie in de Tuilerieën-tuin, gewijd aan het herfst-winterseizoen 2020, waarbij de stijl van maatwerk centraal staat..

Virgil Abloh onthulde zijn nieuwe Louis Vuitton “Heaven On Earth” collectie op Paris Fashion Week

Virgil Abloh presenteerde zijn collectie

De Amerikaanse stylist presenteerde daarom zijn langverwachte nieuwe prestatie aan het roer van het Franse huis. Louis Vuitton. Getiteld “Hemel op aarde”. De parade vond plaats te midden van een blauw-witte set gemaakt door het New Yorkse team van Playlab Inc., in navolging van het idee van een blauwe lucht onderbroken door wolken. Met deze Louis Vuitton herfst-winter 2020-collectie richt de ontwerper zich opnieuw op minimalisme, terwijl hij zijn gehechtheid aan streetwear opzij zet en zich richt op luxueuze formele outfits, misschien dichter bij de historische klantenkring van het merk. “Streetwear” is een term die vrijelijk is aangenomen en verworpen door Virgil Abloh. Door de hedendaagse verdeling van dresscodes vraagt ​​streetwear om een ​​herdefinitie van de term zelf. Tegenwoordig kenmerkt streetwear de kleding die we dragen, en de manier waarop we ze dragen “, zou men kunnen lezen op een brochure die aan de toeschouwers van de parade werd uitgedeeld, als een rechtvaardiging voor de koerswijziging van de artistiek leider.

“Heaven On Earth” of de terugkeer van maatwerk bij Louis Vuitton

Paris Fashion Week was gastheer van de Louis Vuitton-modeshow en de collectie

Herfst- en winterseizoenen verplichten, de creaties kleden zich in donkere en sobere kleuren, zoals zwart, grijs of marineblauw voor sommigen, terwijl anderen de seizoenscodes lijken te willen doorbreken door neonroze te dragen, maar ook door de blauwe lucht op te nemen thema van de optocht. Haute-couture verplicht, de collectie vindt zijn originaliteit in een ambitieus snijwerk op bepaalde stukken, evenals een spel van kleuren in gradaties. Andere bijzonderheden van de Vuitton 2020 “Heaven On Earth”-collectie, een set stukken met ruches met ruches, de manchetten, naden en schouders van overhemden, jassen of jassen..

Een herfst-winter-2020 collectie onderbroken door soberheid

Een verzameling

Want Louis Vuitton, lederwaren werden niet vergeten bij deze Parijse “Heaven On Earth” parade. Soms gemarkeerd met het iconische monogram van het LV-huis, soms gepresenteerd in een schaduwbruin leer, de collectie tassen voor het volgende winterseizoen 2020 kan bogen op een breed scala aan vormen, maten en kleuren.

Het luxe kostuum dat Virgil Abloh opnieuw heeft bekeken in de “Heaven On Earth”-collectie

Met zijn nieuwe Louis Vuitton-collectie, gepresenteerd op Paris Fashion Week, legt Virgil Abloh zijn streetwear-creaties aan de kant

We zullen hier een paar accessoires aan toevoegen, zoals riemen en stropdassen om de troebele look af te maken, evenals een reeks schoenen, van mocassins tot leren sneakers met monogram, terwijl Virgil Abloh, de ster van de parade, op hem verscheen op het toneel met een paar Air Force 1 X Off-White blauw.

Een beeld van blauwe lucht en wolken voor het thema “Hemel op aarde”

Gekenmerkt door het thema Heaven on Earth en de beelden van blauwe luchten, de Fall-Winter 2020-collectie van Virgil Abloh