Mode & Lifestyle

De Nike Air Max Plus 3 maakt een comeback

Jaren na de release heeft Nike zojuist een van de meest iconische paren voor een hele generatie opnieuw uitgebracht, de Air Max Plus 3. Het werd voor het eerst op de markt gebracht in 1998 en heeft sinds 8 november een comeback gemaakt in zijn oorspronkelijke kleur. in Foot Locker winkels en zo Nike.com.

Nike Air Max Plus 3 OG: de terugkeer van een icoon uit 1998

20 jaar na de release brengt Nike de Air Max Plus 3 opnieuw uit in de OG blauwe kleur

Ontworpen door Sean McDowell, markeerde de Air Max Plus 3 of Tn III een hele generatie toen hij in 1998 verscheen, met zijn revolutionaire ontwerp en verfijnd en origineel ontwerp. In navolging van de Air Max Plus, beter bekend onder de naam “haai” door zijn zijgolven en zijn Tuned Air-dempingssysteem, speelde de Air Max Plus 3 de kaart van aerodynamica, volgens het oorspronkelijke idee van zijn ontwerper, die een nieuwe generatie hardloopschoen, gewapend met een reeks reflecterende elementen die hardlopers dierbaar zijn.

20 jaar later keert de Nike Air Max Plus 3 terug in zijn OG blauwe colourway van weleer

De Nike Air Max Plus 3 OG keert terug naar Foot Locker 20 na de release in 1998

Gewapend met “De horizontale versterkingselementen op het bovenwerk van mesh met een blauw verloop bieden een gevoel van snelheid en beweging, zelfs als de schoen niet beweegt”, zoals Nike in zijn beschrijving opmerkt, was deze sneaker bedoeld voor de baan zoals de meerderheid van de de andere modellen van het Air Max-assortiment, overgenomen door de streetwear-trend in volle bloei aan het einde van de jaren 90. Zowel in Engeland als in Frankrijk wordt de Air Max-familie en in het bijzonder de Tn-tak synoniem met tegen de stroom in, straat of raaskallen.

De Air Max Plus Tn3 en zijn futuristische ontwerp

Nike brengt vanaf 8 november de Nike Air Max Plus Tn 3 kleur OG blauw uit

Exclusief bedoeld voor het Foot Locker-netwerk, kende de Air Max Plus III of Air Max Plus Tn3 daarom groot succes bij de release in 1998 in zijn cultblauwe kleur, ondanks de hoge verkoopprijs voor die tijd. Nike rijdt op de zeer trendy jaren 90 en heeft zojuist een slag toegebracht tot grote vreugde van nostalgische mensen en degenen die er alleen maar van hebben gedroomd. Aangeboden voor 180 euro, is het paar echter geen uitzondering op zijn geschiedenis van high-end producten en krijgt het in het voorbijgaan zijn oorspronkelijke kleur terug, nu blauw genaamd “OG”. Vanaf 30 november volgen de Hyper Violet-versies, gradiënt van geel naar paars en het meer sobere Wolf Grey..

Air Max Plus III: de twee andere Hyper Violet en Wolf Grey kleurstellingen komen op 30 november aan

Terwijl de Nike Air Max Plus III OG blauw op 8 november werd uitgebracht, volgen de modellen Hyper Violet en Wolf Grey op 30 november.

Vind al het nieuws over sneakers in onze categorie Mode & Lifestyle en op onze officieel Twitter-account.