Mode & Lifestyle

De officiële Jordan x PSG-collectie eindelijk onthuld

Het was al een tijdje te verwachten, hier is hij dan. Het nieuwe shirt van de Jordan x PSG-samenwerking is zojuist officieel onthuld door beide partijen, met als extraatje een presentatie door de Parijse sterren.

Het nieuwe 4e shirt uit de Jordan x PSG collectie werd met veel tamtam gepresenteerd

de nieuwe Paris Saint Germain vierde trui uit de Jordan x PSG samenwerking is officieel gepresenteerd

Het was in het Parc des Princes, de thuisbasis van de Parijse club, dat degene die als vierde trui van het team zal dienen, op foto’s werd gepresenteerd. Grote namen uit Paris Saint-Germain zoals Neymar, Kylian Mbappé of zelfs Marquinhos en Thiago Silva namen deel aan de Jordan x PSG-schietwedstrijd, vergezeld van de Franse basketballer Nicolas Batum en de Congolese Bismack Biyombo. De twee sterspelers van het Hornets-team zijn momenteel in de hoofdstad voor de historische NBA Paris Game-wedstrijd tussen Charlotte en de Milwaukee Bucks op 24 januari in de AccorHotel Arena.

Een Jordan x PSG-samenwerking die ook in de lifestyle zit

Naast de officiële spelersoutfit biedt de Jordan x PSG collab ook lifestyle-items voor het grote publiek.

Deze nieuwe Jordan x PSG 4e trui voor het seizoen 2019-2020 is zwart en in het midden gemarkeerd door het trio van Franse kleuren blauw, wit, rood, ook die van de Parijse club. De sponsor Accor Live Limitless staat traditioneel centraal. Het PSG-logo benadrukt ook soberheid, gemaakt van witte lijnen op een zwarte achtergrond, terwijl Jordan’s Jumpman-pictogram de Nike-swoosh vervangt. De voetbaloutfit zou niet compleet zijn zonder zijn korte broek, allemaal in het zwart met zijn witte Jordan-logo, evenals zijn ook volledig zwarte sokken, gemarkeerd met dezelfde Jumpman. Deze nieuwe vierde outfit wordt op 1 februari ingehuldigd tegen Montpellier.

Een capsule die alle Parijse supporters zal bekoren

De samenwerking tussen Jordan en PSG is ook gericht op Parijse supporters

De vrucht van dit Jordan x PSG-partnerschap houdt niet op bij de officiële uitrusting van de spelers. De samenwerking levert namelijk ook een set van twintig lifestyle-stukken op met het zegel van Parijs, voor jong en oud. Er zijn verschillende VaporMax t-shirts en jerseys in de kleuren van de Parijse club, evenals sweatshirts met capuchon en rits, trainingspakken, petten, tassen, handschoenen en twee ballen. Ten slotte maken twee paar Jordan Aerospace 720 en React Havoc SE-sneakers de stijl compleet..

PSG stopt nooit met inspirerende samenwerkingen

De capsule die voortkwam uit de samenwerking tussen PSG en Jordan werd gepresenteerd in het Parc des Princes

Alles is momenteel beschikbaar op de Nike en de officiële Paris Saint-Germain-winkel.

psg jordan air paris saint germain, origineel merk sportkleding jersey idee