Mode & Lifestyle

De Parisian Paperboy x New Balance-collectie wordt onthuld in foto’s

Paperboy, een trendy Parijse restaurant gespecialiseerd in brunch, werkt voor een capsule samen met apparatuurfabrikant New Balance. Vorige maand geplaagd, de samenwerking Paperboy x New Balance wordt eindelijk onthuld, waarbij niet alleen de verschillende textielstukken worden onthuld, maar ook gelimiteerde edities van 801 van het merk Boston.

De collectie van de Paperboy x New Balance-samenwerking wordt onthuld in foto’s

Vorige maand aangekondigd, wordt de Paperboy x New Balance-collectie onthuld in foto's

Ontworpen in de kas frame, het platform gelanceerd door Foot Locker als creatieve incubator, de samenwerking tussen New Balance en Paperboy is gebaseerd op het dikke 801-model en zijn all-terrain zool, gerestyled volgens thema’s geïnspireerd op het menu van de 11e arrondissement plek uit Parijs. Zo vinden we de Tuna Tataki Sandwich, de Ginger Lemonade en de Café Latte. De eerste versie is gebaseerd op popkleuren, waarbij paars, magentaroze en zalm worden gemengd op verschillende leren panelen, evenals wit en neongroen op de rest van het bovenwerk. Wat betreft de 801 “Ginger Lemonade”, deze richt zich op geel, waarbij fluorescerende, kanarie en donkere mosterdachtige tinten worden gemengd. Ten slotte is de “Coffee Latte” gebaseerd op bruin, verkrijgbaar in drie intensiteiten.

De Paperboy x New Balance capsule restylde de 801 in drie originele kleuren

De samenwerking Paperboy Paris x New Balance biedt een restyling van de 801 in drie verschillende kleurbereiken

Om het evenement te markeren, de capsule Paperboy x New Balance Breidt ook zijn aanbod uit tot kleding, die hier de logo’s van de twee entiteiten vakkundig vermengt. We vinden t-shirts, sweatshirts en hoodies, joggingbroeken met de naam New Balance in handgeschreven opschrift, een jas of zelfs korte broeken. Voor accessoires hebben we recht op een bob, een hoed, sokken, evenals een mok en een koksschort, om in het keukenthema te blijven.

Een connectie tussen het Parijse restaurant en het Amerikaanse merk gemaakt als onderdeel van Foot Locker’s Greenhouse incubator

New Balance 801 krijgt nieuwe kleuren geïnspireerd op de menukaart van het Parijse restaurant Paperboy Paris

Voor het eerst gelanceerd via een pop-up in de hoofdstad op 18 januari, de collectie Paperboy x New Balance zal later exclusief beschikbaar zijn op Foot Locker’s Greenhouse-app, voordat u zich bij een van de Amerikaanse winkelketens in de komende dagen.

Tot snel in Foot Locker-winkels om de New Balance-collectie van Paperboy Paris te ontdekken

Paperboy en New Balance werken samen voor een capsulecollectie onder toezicht van Foot Locker's incubator, Greenhouse

Bekijk dit bericht op Instagram

Balans en familie ????? @newbalance @greenhouse @benjrosemberg 18.00 uur..

Een bericht gedeeld door PaperBoyParijs (@paperboyparis) op 17 januari 2020 om 3:07 uur PST