Mode & Lifestyle

De Spice Girls worden binnenkort de heldinnen van een Paramount-cartoon

Goed nieuws voor Spice Girls-fans. In aanvulling op hun Britse voorjaarstour die met veel fanfare zal eindigen met hun twee grote concerten die worden verwacht in het Wembley Stadium in Londen, maar zonder Victoria B zullen de pittige meisjes binnenkort de heldinnen zijn van een cartoon geproduceerd door Paramount Animation.

The Spice Girls, binnenkort heldinnen van een animatiefilm

Foto van de Spice Girls die in het voorjaar van 2019 herenigen voor een tour, gevolgd door een animatiefilm in 2020 bij Paramount

Volgens de media Hollywood Reporter die de informatie heeft vrijgegeven, zal deze toekomstige animatiefilm de vijf leden van de populaire groep van de jaren 90, Melanie Brown, Emma Bunton, Melanie Chisholm, Geri Halliwell, en de beroemdste van hen bevatten. hen, Victoria Beckham.

Met een tour en een toekomstige animatiefilm zijn The Spice Girls terug !

Jaren later komt de terugkeer van de Spice Girls, met hun 2019-tour en de toekomstige cartoon gepland voor 2020

Als er nog geen details zijn uitgefilterd door het management van Paramount Animation, met name over een specifieke releasedatum, gepland voor 2020, benadrukte Mireille Soria, president van het productiebedrijf, echter dat de film vol zou zitten met iconische Spice Girls-tracks, zoals evenals nieuwe niet-uitgebrachte nummers geproduceerd voor het evenement.

De animatiefilm, die nog geen titel heeft, maakt deel uit van de nieuwe strategie van Paramount Animation dat een robuust aanbod wil ontwikkelen door de release van twee nieuwe projecten per jaar te plannen. Zo staat een SpongeBob SquarePants-film “It’s a Wonderful Sponge” gepland voor volgend jaar, gevolgd door een bewerking van Ellen Hopkins roman “Rumble” datzelfde jaar..

23 jaar na Spice World keren de Spice Girls in 2020 terug naar het grote scherm

Drieëntwintig jaar na hun film Spice World keren de Spice Girls terug naar het grote scherm in een Paramount-cartoon

2020 zou daarom de terugkeer van de Spice Girls op het grote scherm moeten zien, 23 jaar na de release van hun eerste toegewijde film, Spice World, die ondanks negatieve recensies cult werd toen het werd uitgebracht, wat natuurlijk niet verhinderde dat het een raak in de doos.-kantoor. Twee decennia later lijkt de speelfilm zijn publiek weer te hebben gevonden, gedragen door een beweerd feminisme dat toen nog niet goed werd waargenomen..

“De Spice Girls hadden een idee dat we aan het ontwikkelen waren (…) ze zijn erg betrokken” Mireille Soria, Paramount Animation

Aankomende animatiefilm met in de hoofdrol de Spice Girls zal worden ontwikkeld door Paramount Animation en gepland voor release in 2020