Mode & Lifestyle

De Supreme x Lacoste-samenwerking is terug voor een 2019-collectie

Voor het derde jaar op rij werkt het beroemde Franse krokodillenmerk samen met het mysterieuze en veelgevraagde New Yorkse merk uit de skatewereld voor een nieuwe herfstcollectie logisch gericht op streetwear. De nieuwe Supreme x Lacoste 2019-collectie werd maandag aangekondigd en zal vanaf donderdag 26 september te koop zijn in de boetieks op het Rode Plein..

De Supreme x Lacoste-samenwerking keert terug voor een derde collectie

de Supreme x Lacoste-verbinding keert voor het derde achtereenvolgende jaar terug met een nieuwe sportkledingcollectie

Terwijl Supreme de samenwerking met luxemerken al een aantal jaren intensiveert, begint Lacoste zich ook open te stellen voor de wereld van streetwear, waarvoor het al lang de deur heeft gesloten. De collectie die afgelopen zomer werd geproduceerd naast Golf Le Fleur, het label van rapper Tyler, The Creator, markeert een mentaliteits- en strategieverandering die vandaag wordt aangedreven door Louise Trotter, de Engelse artistiek directeur van Lacoste, die het vertrek van de Portugese ontwerper Felipe Oliveira kwam vervangen. Baptista voor Kenzo.

Supreme x Lacoste: Piqué polo met rits L / S & Een broek

Supreme x Lacoste: nieuwe 2019-collectie van de Frans-Amerikaanse samenwerking

Dit derde Frans-Amerikaanse samenwerking Supreme x Lacoste is duidelijk in de huidige trend geïnspireerd door retro. Naast het poloshirt, een iconisch stuk van Lacoste, hier met lange mouwen en afgewerkt met een trainingsbroekje, herinnert het vest met verticale strepen ons eraan dat we te maken hebben met het zeshoekige label geboren in 1933.

Supreme x Lacoste: gezwollen pullover met halve rits & Trainingsbroeken

De nieuwe Supreme x Lacoste-collectie richt zich op retro streetwear-kleding

Het jack met halve rits en kangoeroezak verwijst naar de jaren 90, de vlaggenschipperiode van dit type jack dat populair werd door Napapijri en opnieuw vergezeld gaat van een bijpassende broek. Een set bestaande uit een hoodie en shorts maken de collectie compleet, waarbij het wollen bomberjack met bontkraag en tartanstof duidelijk de hoofdrol speelt.

Supreme x Lacoste: petten, mutsen & zadeltassen

de derde Supreme x Lacoste-collectie bevat retro-stukken en klassieke accessoires

Accessoires ontbreken niet in deze Supreme x Lacoste-collectie van 2019. We vinden een hooggeplaatste krokodillenpet die Lacoste dierbaar is en verkrijgbaar in vijf kleuren, evenals een pet met 6 panelen die verkrijgbaar is in vier kleuren en met het Supreme-logo aan de rechterkant. Ten slotte leidde de samenwerking tot een schoudertas, discreet maar elegant, waarop we de ingelegde krokodil vinden, omringd door de namen van de twee merken..

Supreme x Lacoste: wollen pilotenjack

Het wollen bomberjack uit de Supreme x Lacoste herfstcollectie 2019