Mode & Lifestyle

De Travis Scott X Air Force 1 Low “Cactus Jack” sneaker arriveert 16 november

Na enkele maanden wachten, onderbroken door wat geplaag, is de samenwerking tussen Travis Scott en Nike Air Force 1 officieel terug. Inderdaad, de rapper en het merk komma hebben officieel de aanstaande komst aangekondigd van de Travis Scott X Air Force 1 Low “Cactus Jack”, alweer een samenwerking tussen The Flame en het iconische sneakerlabel. Met een meer verfijnd ontwerp en concept dan de eerste twee modellen, zijn deze sneakers geïnspireerd op de Texaanse afkomst van de rapper gekleed in stukken met een blauwe geest en een jute tas.

De Travis Scott X Air Force 1 Low “Cactus Jack” sneaker officieel aangekondigd voor 16 november

Nike en Travis Scott hebben de aanstaande komst aangekondigd van de Travis Scott X Air Force 1 Low

De Travis Scott X Air Force 1 Low “Cactus Jack” combineert een set van verschillende materialen die bekend staan ​​om hun weerstand, zoals jute, fluweel of leer, en is dus gekleed in een patchwork-aspect doordrenkt met schrijven en de warmte van de stof. Belangrijke stukken van dit paar, de tweekleurige afneembare tongafdekking van zwart fluweel en blauw canvas, is voorzien van een zware messing ritssluiting. De hakken zijn versierd met een kleine drukknoopband die doet denken aan werkjassen van het type Caterpillar of Carhartt, waarop de initialen zijn gegraveerd van Missouri City, een stad in Texas waar Travis Scott enkele jaren heeft gewoond. Zijn geboortestad, Houston, staat op de canvas tas die bij het paar wordt geleverd, net als “Cactus Jack”, de officiële naam van deze samenwerking met Travis Scott X Air Force 1. De traditionele witte tussenzool van het model uit 1982 krijgt een groene stiknaad en overtreft een bruine rubberen buitenzool.

Een Travis Scott X Air Force 1 Low “Cactus Jack” geïnspireerd door werk en Texas

De Travis Scott X Air Force 1 Low-samenwerking

Volgens Nike, deze Travis Scott X Air Force 1 Low “Cactus Jack” is geïnspireerd op de waarde van werken door de verschillende gebruikte materialen. Herinnerend aan zowel het Texaanse zweet als het harde werk van een meedogenloze Travis Scott, weerspiegelt de sneaker dus de filosofie van de rapper, die nooit ophoudt talloze concerten aan elkaar te rijgen, terwijl hij een plaats van Billboard-nummer veiligstelt en de Best Album-prijs wint bij BET Hip -Hop 2019 met Astroworld.

Patchwork en concrete materialen voor deze zoveelste samenwerking tussen Nike en Travis Scott

Travis Scott en Nike hebben de Air Force 1 Low aangekondigd

Deze zoveelste Travis Scott X Air Force 1-samenwerking is vanaf 16 november officieel verkrijgbaar bij Nike SNKRS en geselecteerde retailers, voor een verkoopprijs van $ 160.

Verkocht voor $ 160, het paar zou zijn wederverkoopprijs moeten zien stijgen

Travis Scott formaliseert de release van de Nike Air Force 1 Cactus Jack voor 16 november

Bekijk dit bericht op Instagram

@offsetyrn unboxing @travisscott’s nieuwe Air Force 1? #cactusjack # airforce1 #offset #travisscott # airforce1

Een bericht gedeeld door KINGOFKICKSUK ? (@kingofkicksuk) op 22 oktober 2019 om 06:39 uur PDT

Vind al het modenieuws & Lifestyle onze officieel Twitter-account.