Mode & Lifestyle

Dior x Air Jordan 1 collab gerucht krijgt vorm

Na de bevestiging door de twee hoofdrolspelers van een aanstaande Prada X Adidas-samenwerking, wordt de toenadering tussen de wereld van luxe en die van sportkleding en streetwear nog steeds nagevolgd; volgens de aanstaande samenwerking tussen het huis van Dior en Air Jordan, “Dior x Air Jordan 1”. Wat een paar dagen geleden nog slechts een gerucht was, lijkt werkelijkheid te worden volgens de verklaringen van de Hypebeast-site, die beweert meer te weten over de waarachtigheid van deze hoogwaardige samenwerking en in het bijzonder over een mogelijke officiële presentatie in de maand december , aan de zijlijn van het hedendaagse kunstfestival Art Basel.

Dior x Air Jordan 1: een van de mogelijke aspecten van de luxe sneaker

Het gerucht van een paar Dior x Air Jordan 1 is bevestigd op sociale netwerken

@Hypebeast

Naast een officiële releasedatum is er een foto van een prototype van de mogelijke toekomstige Dior x Air Jordan 1 onthuld op Instagram door wavegod_thelegend-account, en presenteert daarmee het model sneakers met luxe afwerkingen. De Dior x Air Jordan 1 wordt geleverd in een mix van drie kleuren, wit, zwart en grijs, en is voorzien van een logo dat voor de gelegenheid is ontworpen, een mix van de emblemen van de twee merken. De tong wordt ook gezien met de naam van het Franse modehuis.

Instagram heeft een van de drie voorbeelden gepubliceerd van de toekomstige Dior x Air Jordan 1

Dior x Air Jordan 1: de luxe sneaker moet in december in Miami worden gepresenteerd

Lange tijd bestand tegen elke toenadering tot de populaire wereld van streetwear, hebben luxemerken de afgelopen jaren de neiging gehad om hun oordeel te herzien, gezien de wereldwijde aantrekkelijkheid en invloed van deze merken en degenen die ze dragen. De consument wordt steeds jonger en zo ook de artistiek directeuren van de huizen. Dit is hoe Kim Jones, de schepper van het mannenuniversum bij Dior en voorheen bij Louis Vuitton, het bezit van LVMH afstofte door een collectie te presenteren die is ontworpen met de hoofdrolspeler van streetwear, Supreme. Een capsule die in recordtijd het doel had bereikt. Tegenwoordig lijkt de DA bij Dior te willen profiteren van zijn cultuur en zijn interesse in de wereld van streetwear door het luxemerk te associëren met een van de meest legendarische sneakers in de geschiedenis van sneakers.

AJ1 X Dior: hoogwaardige sportkleding

Nike en Kim Jones presenteren binnenkort een paar AJ1 x Dior-verzamelaars, gelimiteerd tot 1000 exemplaren

Luxe vereist, informatie over deze Dior x Air Jordan 1 doorgegeven door Hypebeast toont een gelimiteerde serie van 1000 exemplaren, verkocht rond de 2000 dollar.

Dior X AJ1: de invloed van Kim Jones, DA van Dior

Verkocht voor 2000 dollar, zou het paar Air Jordan Dior-sneakers het daglicht moeten zien in december

Vind al het nieuws over sneakers in onze categorie Mode & Lifestyle en op onze officieel Twitter-account.