Mode & Lifestyle

Disney kondigt mama I Missed Plane Remake aan, Macaulay Culkin reageert

Terwijl Disney +, het toekomstige video-on-demandplatform gewijd aan de catalogus van de Amerikaanse gigant in november het levenslicht zou moeten zien, kondigt het bedrijf met grote oren aan dat het het wil versieren met titels van 21st Century Fox, nu tussen zijn handen sinds vorig jaar Maart, na een buy-out van $ 71 miljard. Om dit te doen, denkt Disney al na over de productie van vele remakes, waaronder enkele cultfilms zoals Mom I Missed the Plane, uitgebracht in 1990 met Macaulay Culkin of Night at the Museum. Een strategie gecommuniceerd door Bob Iger, de CEO van Disney, aan de investeerders van de groep: “We kijken naar de toekomstige exploitatie van de grote catalogus van 21st Century Fox om het aanbod aan inhoud op onze platforms verder uit te breiden, voor een nieuwe generatie op Disney+”.

Disney kondigt aankomende remake van Mom I Missed the Plane aan

Na de aankondiging van een toekomstige remake van Mom I Missed the plane, reageerde Macaulay Culkin op Twitter

Het was tijdens dezelfde teleconferentie dat de baas van Disney het idee aankondigde om de kerstfilm van de jaren negentig, die sindsdien een klassieker van het genre is geworden, Maman I miste het vliegtuig, “opnieuw uit te vinden” voor de nieuwe VOD-service. merk, Disney+, verwacht voor de maand november en toekomstige grote concurrent van Netflix.

Disney wil de 21st Century Fox-catalogus gebruiken voor zijn volgende Disney VOD-service +

30 jaar na de eerste aflevering van Mom I miste het vliegtuig met Macaulay Culkin, kondigt Disney een aanstaande remake aan

Als Disney nog geen details heeft gecommuniceerd over een mogelijk opnameschema of zelfs als de toekomstige cast, Macaulay Culkin alias Kevin McCallister in de film, heeft sindsdien gereageerd op het idee van een aanstaande remake van de film die ‘onthuld en snel voortgestuwd’ zal worden. hem tot kindsterstatus toen hij nog maar 10 jaar oud was.

Macaulay Culkin regeert ironisch wanneer mama’s I Missed the Plane-remake werd aangekondigd

Macaulay Culkin plaatste een ironische foto over de aanstaande remake van Mommy I Missed Plane voor Disney Plus

Terwijl Disney-fans snel hun ongenoegen uitten over het vermeende gebrek aan originaliteit van het productiebedrijf, dat nu liever veel inzet op de remakes van oude hits, heeft de nu 38-jarige Amerikaanse acteur een publicatie gekraakt met een vleugje ironie . Het was op Twitter dat de voormalige Mom I Missed the Plane-ster een niet-vleiende foto van hem plaatste, die illustreerde hoe een remake van de film eruit zou kunnen zien, 29 jaar na het origineel. We zien hem languit op een bank liggen met zijn laptop en een bord pasta, allemaal vergezeld van een opmerking: “Zo zou de nieuwe versie van mama eruit kunnen zien, ik heb het vliegtuig gemist”. Een tweet die fans van de acteur erg leuk vonden, nadat de acteur zelf had gevraagd om deel uit te maken van het avontuur: “Hey Disney, bel me! “, Terwijl het idee van een nieuwe versie van de cultfilm voor een hele generatie door velen afgekeurd lijkt te worden.

Disney heeft niet gezegd of Macaulay Culkin in de remake van Mommy I Missed Plane zal zitten.

Bob Iger, CEO van Disney, heeft een remake aangekondigd van Mom I Missed the Plane voor Disney +