Mode & Lifestyle

Disney onthult de eerste Mulan-trailer

Disney zet zijn dynamiek voort, gericht op remakes in dit succesvolle jaar voor het bedrijf met de grote oren. Na het planetaire succes van Aladdin dat nog steeds de kassa bereikt, de lancering van de langverwachte The Lion King deze maand en de aankondiging van de casting van de volgende versie van The Little Mermaid met de jonge zanger aan het hoofd Halle Bailey, Disney heeft zojuist de eerste trailer onthuld voor Mulan, een andere bewerking van een animatiefilm die twee decennia geleden is uitgebracht.

Disney heeft de trailer onthuld voor Mulan, de remake van de tekenfilm uit 1998, gepland voor maart 2020

Poster van Mulan, de remake van de tekenfilm uit 1998 waarvoor Disney zojuist een eerste trailer heeft onthuld

Gedragen door de Amerikaanse zangeres en actrice van Chinese afkomst Liu Yifei alias Crystal Liu, werd de trailer uitgezonden tijdens de rust van de finale van de Wereldbeker Dames tussen de Verenigde Staten en Nederland, terwijl de film pas in de maand maart gepland staat 2020. Deze remake, een verfilming van de tekenfilm uit 1998, geregisseerd door Niki Caro (The Zoo Keeper’s Wife), vertelt het verhaal van Hua Mulan, volgens een script dat is ondertekend door een team onder leiding van Elizabeth Martin. De jonge vrouw, beloofd in het huwelijk, is van plan haar lot in handen te nemen en dat van haar volk in de greep van een invasie van de Hunnen. Ze doet zich voor als een man om dienst te nemen in het keizerlijke leger, tegen het advies van haar familie en dat van haar keizer in, gespeeld door Jet Li, en wordt vergezeld door haar sidekick Chen Honghui, gespeeld door Yoson An..

Mulan versie 2.0 trailer

Menselijke versie van Mulan wordt gespeeld door Chinees-Amerikaanse zangeres en actrice Liu Yifei

Disney heeft de eerste Mulan 2020-trailer onthuld, met in de hoofdrol Liu Yifei aka Crystal Liu als Hua Mulan

Resoluut gericht op de actie van het originele verhaal, lijkt deze Mulan 2.0 te spelen op de muzikale komische sfeer die aanwezig was in de tekenfilm uit 1998, waarbij hij de gezongen scènes negeert en meer vertrouwt op de dramaturgie en de grandioze kant van het gevecht van de jonge Hua Mulan in Chinese en Nieuw-Zeelandse landschappen.

Deze Mulan 2020 slaat de gezongen etappes over, dierbaar aan de originele versie

Liu Yifei speelt Mulan in de remake van de Disney-tekenfilm, waarvan de trailer deze zondag werd onthuld

Disney valt opnieuw een van zijn eerdere successen aan, met de originele versie van Mulan die in 1998 werd uitgebracht en meer dan $ 300 miljoen opbracht en destijds werd genomineerd voor de Oscars en Golden Globes..

22 jaar later keert de Chinese Mulan terug naar de grote schermen in een Disney Live-versie

Disney zet serie klassieke tekenfilmremakes voort met release van Mulan maart 2020