Mode & Lifestyle

Disney onthult de trailer van Star Wars: the Rise of Skywalker

Samen met de presentatie van zijn Disney +-aanbieding, profiteerde het bedrijf met grote oren van zijn D23-conferentie afgelopen weekend om de trailer voor de volgende Star Wars: The Rise of Skywalker te onthullen. De aflevering waarmee deze derde trilogie op 18 december in de bioscoop wordt afgesloten.

Disney heeft de trailer van Star Wars: The Rise of Skywalker onthuld

Disney introduceerde de Star Wars: The Rise of Skywalker-trailer op de D23-expo

De negende en laatste film tot nu toe in de serie gemaakt door George Lucas in 1977 en hier geregisseerd door J.J. Abrams, The Rise of Skywalker of The Rise of Skywalker lijkt het einde te markeren van het avontuur dat verschillende generaties heeft vergezeld. Beginnend met een reeks iconische scènes uit verschillende eerdere films, speelt de trailer de kaart van nostalgie met oude herinneringen aan Anakin, Han Solo en Obi-wan. Intriges en spanning maken ook deel uit van het spel, tot grote vreugde van fans die graag de ultieme strijd willen ervaren die Rey, Poe en Finn tegenkomen. Onder alle afbeeldingen van de personages die het succes van Star Wars hebben gemaakt, herontdekken we Leia alias Carrie Fisher, die in 2016 stierf na het filmen van aflevering VIII van “The Last Jedi”.

The Rise of Skywalker: Een trailer tussen nostalgie en onzekere toekomst

Star Wars: The Rise of Skywalker of Disney's The Rise of Skywalker trailer speelt op nostalgie en spanning

Star Wars Episode IX: The Rise of Skywalker

Na de parade van de oude scènes zijn het de ongepubliceerde beelden die verwarring zaaien en de interesse van de kijker vergroten. Samen met de luchtverscheurende slagschipregimenten, brengt de passage met Rey (Daisy Ridley) onder een donkere motorkap en met een dubbel rood lichtzwaard vergelijkbaar met dat van Darth Maul, de trailer voor The Rise of Skywalker naar zijn climax, hielp de ademhaling van een zekere Darth Vader. De trailer wordt gedurende de twee minuten durende trailer verteld door Luke Skywalker en Palpatine en versterkt de spanning van de Ultimate War. “Miljoenen generaties leven in je, maar het is jouw strijd” zegt de eerste, terwijl “je reis ten einde loopt” waarschuwt de tweede.

Star Wars: The Rise of Skywalker, 18 december in de bioscoop

De trailer voor Star Wars aflevering 9: The Rise of Skywalker werd onthuld door Disney tijdens zijn D23

Naast het samenbrengen van enkele van de grootste personages uit de Star Wars-saga, brengt The Rise of Skywalker een laatste punt, niet alleen voor deze derde trilogie, maar ook voor het Star Wars-avontuur in de bioscoop voor de komende drie jaar. Inderdaad, Bob Iger, baas van Disney en eigenaar van de franchise, heeft aangegeven dat we niet voor 2022 moeten wachten op een nieuwe film. De recente mislukkingen van de Han Solo- en Rogue One-afleveringen in de bioscoop hebben a priori voor de studio’s een zeker vermoeidheid van het publiek tegenover de veelheid aan Star Wars-producten, die zich nu op het kleine scherm zouden moeten concentreren.

De passage van Rey met een dubbele rode laser is het hoogtepunt van de trailer van The Rise of Skywalker

Star Wars: The Rise of Skywalker-trailer blijft hangen bij fans met de nieuwste afbeelding waarop Rey een dubbele rode laser vasthoudt

In afwachting van een terugkeer van de franchise ondertekend door David Benioff en DB Weiss, wil Disney nog steeds zijn gans die gouden eieren legt, exploiteren door verschillende series voor te bereiden voor zijn toekomstige streamingplatform. Fans kunnen dus wachten met de komst op 12 november van Obi-Wan, The Mandalorian, een spin-off van Rogue One of de geanimeerde La Guerre Des Clones..

Naast de trailer presenteerde Disney ook de eerste poster van de film.

Naast de trailer presenteerde Disney ook de eerste Star Wars: The Rise of Skywalker-poster.